Ispartaspor bizim

Değerli okuyucular, bu köşe yazısını yazmakta ki amacım, ilimizde yayın yapan Haber 32 adlı internet sitesinde, Ispartaspor, haberine yapılan bir yorum, yorumda; “Sayın Ispartalılar ben dışardan memur vatandaşım, ama bakıyorum sizler laftan başka bir şey üretmeyen hazırcı ancak dedikodu üreten insanlarsınız.

Okuyorum da Ispartaspor için ne yapalım ne yapmalıyız nasıl destek oluruz demek yerine hepiniz birer teknik adamsınız maşallah hadi yazı yazmak yerine para bulun kampanya yapın elinizi taşın altına sokun” deniliyor.

İşte durum bu, bu yazı bir Ispartalı olarak, bir Ispartaspor taraftarı olarak beni üzdü. Bende bu köşe yazısını yazmaya karar verdim. Belki de sesimizi birilerine duyururuz.

Son haftalara giriyoruz. Bu hafta deplasmana Nazilli"ye gidiyoruz. Orada alacağım üç puan bizim için altın değerinde. Bu takımın yeri aslında 3. lig bile değil ama bulunduğumuz şartlar itibari ile 3. ligdeyiz.
Değerli okuyucular, şehrimizin futbolda ki tek profesyonel takımı Ispartaspor, artık bir çıkmazın içine girdi.


Sezon başından bu yana çeşitli teknik heyetle çalışıldı. Belki de bu sezon 3. ligden düşebilir. Gelin hep beraber olalım bu takımı düşürmeyelim. Yorum da yazıldığı gibi birlik ve beraberlik içerisinde olalım, kampanyalar başlatalım.

Belki maddi olarak destekte bulunamayız ama evlerimizin balkonlarına, dükkanlarımızın camlarına, Ispartaspor bayrağı ve kaşkolu takalım.
Sayın Valim ve Belediye Başkanım;
Isparta"ya yeni tayin olmasına rağmen, Ispartaspor"a ve spor"a verdiği destek ile 7"den 70"e herkesin sevgisini ve saygısını kazanan Sayın Valimiz, Ali Haydar Öner, geçtiğimiz hafta, babacanlığını ve devlet büyüklüğünü göstererek, ITSO aracılığı ile takıma 10 bin TL"lik maddi destekte bulundu.

Yine, Isparta Atatürk Stadyumunu denetleyerek eksiklikleri tespit etti ve gereğinin yapılması talimatını verdi. Eminim ki, takımımıza maddi ve manevi desteği de sürecek. Sayın Valimizin de zaten sporcu bir kimliği var. Ben şahsım ve Ispartaspor taraftarı olarak Sayın Vali"me katkılarından ötürü teşekkür ediyorum.


Isparta"da 1999 ve 2004 yılları arasında Belediye Başkanıyken, destek veren ve takımda emeği olan Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın"ın bu dönemde de desteğinin süreceğine inanıyorum. Belki bazılarımız diyebilir, Başkan seçileli, 1 ayı geçti ancak, halen daha destek göremedik diye, ama düşünüldüğü gibi değil, başkanımız ilk olarak stadyumun düzenlemesi ile başladı.

Zaten bir anda olması da kolay değil. Belediye"nin içinde ki pürüzlerle uğraşılıyor. Ama taraftar olarak diyorum ki; İş, işten geçmeden bu takıma yapılması gereken ne ise o yapılsın. İşten geçtikten sonra, takım 3. ligden düştükten sonra bir şey yapmanın hiçbir anlamı yok.


Değerli Okuyucular sözlerimi, Sayın Başbakanımızın dediği gibi, “Gölgelerin üstümüze geldiği en sıkışık, en zor zamanlarda güneşin doğuşuna binlerce kez şahit olduk.” Sözleri ile bitiriyorum ve hepinize saygılarımı sunuyorum.

BU TAKIM BİZİM