BAKA Genel Sekreteri ile ilgili yapılan değişiklik dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi olarak bize gelen talepler doğrultusunda görüşlerimizi aktarmak üzere bu basın açıklamasını yapma gereği duyduk.

BAKA Genel Sekreteri Sayın Tuncay ENGİN Isparta’da göreve geldiğinden beri ayrım yapmaksızın herkese mesafeli bir yakınlıkla hizmet etmiş, Isparta’da az rastlanır bir olayı gerçekleştirmiş; iş dünyasının, Isparta’nın kanaat önderlerinin, Sivil Toplum Kuruluşlarının kısacası Isparta’nın tüm dinamiklerinin takdirini kazanmış, Isparta’ya 4,5 yılda büyük hizmetler yapmış değerli bir hemşerimizdir.

Sayın Engin, kimleri rahatsız ettiyse maalesef görevinden alınmıştır. Bunun idari bir tasarruf olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Isparta’ya  faydası dokunan bir evladı daha uzaklaştırılmıştır. Hangi niyetle yapıldığı kısa bir zaman sonra ortaya çıkacak olan bu görevden almanın faturası maalesef Isparta’ya kesilmiştir. Bu faturayı kesen AKP’lilere biraz vicdan muhasebesi yapıp, Isparta’ya zarar verecek işlerden uzak durmalarını tavsiye ediyoruz.

İlgili bakanın en başarılı kalkınma ajansı olarak Isparta’yı gösterirken hangi gücün aynı bakana bu imzayı attırdığını merak ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak açılım adı altında ülkemizin varlığını tehdit eden teröristlere müsamaha gösterilirken memleketine ve milletine hizmet eden dürüst ve namuslu insanlara iyi niyetli bakılmayacağının farkındayız.

Hemşerimiz Tuncay ENGİN’e Isparta’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kendilerine ve saygıdeğer ailesine bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve başarılar diliyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak vatanına ve milletine hizmet etmiş hemşerilerimizin her zaman yanında olacağımızı bildirir değerli hemşerilerimi saygıyla selamlıyorum. 
  
         İsa YALÇIN
Milliyetçi Hareket Partisi
     Isparta İl Başkanı