TURAL’DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

S.S. 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Tural, Isparta ve Burdur’a ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, verdiği müjdelerden ötürü teşekkür etti.

 S.S. 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Tural, yayınladığı teşekkür mesajında şunlara yer verdi;

“Sayın Cumhurbaşkanımız  Isparta ve Burdurumuza gelerek bizleri onurlandırdı. Bizler de kendisini esnafımıza yakışır bir şekilde karşılamanın mutluluğu içindeyiz.  Sayın Cumhurbaşkanımızın esnafımıza verdiği destek ortada.  

Hükümetimiz tarafından esnafa destek noktasında düzenlemeler yapılmaya devam ediyor. Esnafımıza, kooperatiflerimiz aracılığıyla çok düşük faiz oranıyla kredi kullandırılmaya devam ediliyor.  Şoför esnafımıza ticari araçlarını yenilemeleri,  esnafa vergi muafiyeti,  sigorta pirimi desteklemesi gibi birçok düzenleme ile esnafımız desteklenmektedir.  Tabi esnafımızın çözüm beklediği konular vardır. Bunları da  Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize iletiyoruz.Bu sorunların da  çözüleceğine inancımız tamdır.  

Sayın Cumhurbaşkanımız Isparta’da depolarda bekleyen elmanın iç piyasada tüketilmesini sağlayacak  önemli bir müjde verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.  Burdur Isparta dostluk yolunun gelecek yıl biteceğini söyledi. Bu iki şehir arasında ticaretinde güçlenmesi açısından oldukça önemli bir gelişme. Sayın Cumhurbaşkanımız, Dereboğazı Yolunun,  Isparta bölümünün gelecek yıl  biteceğini müjdeledi.

Bu da Ispartamız için çok önemli bir gelişme. 17 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Burdur’a 9 katrilyon liralık, Isparta’ya 12.5 katrilyonluk yatırım yapılmış. Hani  diyoruz ya Isparta yaşanabilir şehirler arasında ilk sıralarda. Burada Isparta’nın ilk sıralarda  yer almasını sağlayan Şehir Hastanesi başta olmak üzere, sağlık yatırımlarıdır. Bunun yanında eğitim yatırımları çok önemli katkılar sunmuştur.

Bugün Isparta’da ikinci üniversite açılmış, Burdur’da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrenci nüfusunda önemli mesafe kat etmiştir. Bölgemize yapılan tarımsal üretimi artırmaya yönelik sulama projeleriyle bölge ekonomisine önemli ölçüde katma değer sağlanmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımıza Ispartamıza ve Burdurumuza verdiği desteklerden ötürü şahsım ve esnaflar adına bir kez daha teşekkür eder, yatırımların bölgemize süreceği inancıyla kamuoyuna saygılarımı sunarım.”