Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yayımladığı mesajında gazetecilerin gününü kutlayan Tural, tarafsız ve ilkeli basın ahlak kurallarıyla donanmış bir medyanın, toplumsal kalkınma ve gelişmenin sağlanmasında önemli yeri bulunduğunu belirtti.

Türkiye'nin gelişen ekonomisi ve güçlenen demokrasisine özgür ve özgüvenli basının katkısının büyük olduğunu vurgulayan Başkan Tural, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde, kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber yapmak, tarafsızlık ve objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, ilkeli yayıncılık anlayışıyla vatandaşın en doğal hakkı olan doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar. Böylesine önemli bir misyonu yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin, düzenli bir mesaisi olmadan, halkı bilinçlendirmek için verdiği kararlı mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Her şartta mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek, ülkemizin kalkınmışlık düzeyine ve tanıtımına büyük katkı sağlayan, kamu hizmetlerinin devamlılığında önemli katkıları olan tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, meslek ve özel hayatlarında başarılar diliyorum."