TURHAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Mehmet Turhan, MHP’nin cumartesi günü gerçekleştireceği Merkez İlçe Kongresi’nde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Turhan, "Davamıza yeni bir heyecan getireceğim" dedi.

MHP Merkez İlçe Kongresi 20 Aralık Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek. Kongre öncesi merkez ilçe başkanlığına adaylığını dün düzenlediği basın toplantısıyla duyuran Mehmet Turan, hedeflerini anlattı. Turhan şunları söyledi: “Bu kutsal davamızın büyük kurucusu merhum sayın başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyin akabinde bilge liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin önderliğinde ve yol haritasında şahsım ve ekibimle partimin neferi olarak çalışmaya, tüm dava arkadaşlarımı kucaklayıp çizdiğimiz hedefe elimi değil başımı koyarak bu yola çıktım.

Allah bu görevi bana nasip ederse partimizin, davamızın unutulmayan ak saçlılarının, ak sakallılarının ellerini öpüp her ay belirlediğimiz bir günde bu yüce meclisimizle davamızın ve ülkemizin önemli sorunları hakkında fikir istişaresinde bulunacağız. Ayrıca merkez ilçe olarak kadınlarımızdan da destek alma amacıyla bir kurul oluşturup bu gücü il kadın kolları ile birleştirip davamızı şahlandırmak istiyorum .İlimizde mevcut bulunan 2 belde, 20 köy ve 44 mahallede yeni görevliler oluşturarak davamıza yeni bir heyecan getireceğim.

13 yıldır iktidarda olan AKP iktidarının ilimize gözle görülür yatırımların yapılmadığını, Milliyetçi Hareket Partili belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri görmezden geldikleri ve ülkemizi bir uçuruma sürükledikleri bariz şekilde görülmektedir. Ben şahsım adına partimizin bir neferi olarak ilimizin ,ülkemizin çıkarlarını canım pahasına koruyup gözeteceğime söz veriyorum" ifadelerini kullandı.