Türk Diyanet Vakıf-Sen Isparta ve Burdur Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.

Isparta'da gerçekleşen Olağan Genel Kurulda mevcut başkan Mustafa Güngör tekrar seçilerek güven tazeledi.

Genel Kurula Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkan Yardımcıları Atila Ayhan ve Hakan Pas Türk Kamu-Sen Isparta Şube Başkanı Ali Balaban, İl Temsilcileri delege ve üyeler katılım sağladı.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, Divan heyeti seçildi. Açılış konuşmasını Şube Başkanı Mustafa Güngör yaptı. Katılımcılara teşekkür ederek, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da çalışmaya devam edeceğiz diyerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Genel Kurulda konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Atila Ayhan; “Isparta ve Burdur Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulunun hayırlı, uğurlu olmasını, başarılı bir şekilde geçmesini ve sonuçlanmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Bizlere öncülük yapan kurucu Genel Başkanımız merhum Tevfik Yüksel beyi ve teşkilatımızdan ahirete irtihal eden bütün üyelerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun, Yüce Allah (cc) hepsinden ve hepinizden razı olsun.

Teşkilatımızın daha da güçleneceğine, birliğine, dirliğine ve gönüllerin birleşmesine vesile olacağına inandığım, beraberliğimizin en üst seviyeye çıkacağı 7. Olağan Genel Kurulumuzun, başta Isparta ilimiz olmak üzere, teşkilatımıza Türkiye Kamu-Sen ailemize, Diyanet ve Vakıflar çalışanlarımıza, bütün memurlarımıza, milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Bizler, hakça bir paylaşım, adil bir gelir dağılımı istiyoruz. Sendikacılığı yani bu kutlu mücadeleyi bunun için yapıyoruz. Bu kutlu harekete destek veren, katkı sağlayan bütün üyelerimize kıymetli şahıslarınızda tekrar tekrar şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen Genel Kurul, Şube Başkanı Mustafa Göngör’ün teşekkür konuşması ile sona erdi.