Türk Sağlık-Sen Isparta Şube Başkanı Ahmet Camuzcu, Antalya'da yapılacak iş yeri eğitim toplantısında sağlık çalışanlarının sorunlarının irdeleneceğini söyledi.
     Camuzcu, düzenlediği basın toplantısında, 26-27 Mart tarihlerinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde işyeri eğitim toplantısı düzenleneceğini belirtti. Camuzcu, sağlık teşkilatında uygulanan 4B, 4C, 4924 sayılı kanuna tabi personel, vekil ebe hemşire, döner sermaye kadrosunda çalışanların çalışma koşulları, yaşanan sıkıntılar, sağlıkta şiddet, döner sermaye adaletsizliği, kamuda taşeronlaşma gibi konularda çözüm yolları ve önerileri toplantıda dile getireceklerini aktardı. Sağlık çalışanlarının sorunlarının irdeleneceği toplantıda yetkili sendika belirleme öncesinde idarecilerin kamu çalışanlarına yönelik sendika değiştirmeye yönelik uygulanan baskılara karşı takınılacak tavırların da değerlendirileceğini dile getiren Camuzcu, sözlerine şöyle devam etti:
     ''Mayıs ayı yaklaştıkça kamuda idareci sıfatıyla çalışan bazı kişilerin makam ve mevkilerini kullanarak kamu görevlilerinin hür iradelerine ipotek koyarak, çeşitli baskılar yaparak insanları sendika değiştirmeye zorlaması ve yandaş tavır takınması gibi konular ve bu konuda takınılacak tavır ele alınacak. Ayrıca, üniversite hastanelerinde yaşanan döner sermaye sıkıntıları, Ağız ve Diş Sağlığı merkezlerinde çalışanların çalışma koşulları, hizmetli personellerden yüksekokul bitirmiş olanlara bir defaya mahsus olmak üzere memur kadrosu verilmesi girişimleri gündem konuları içerisinde bulunmaktadır.''