17 Mart Pazar günü 6 Mart Atatürk Spor Salonu'nda Türkiye genelinde gerçekleşen Türkiye Bayanlar Yıldız - Genç Ferdi Boks Şampiyonası spor severlere heyecanlı dakikalar yaşattı.
 
Spor salonunda gençlere destek veren Barida, kazanan iki sporcuya madalyasını takdim etti ve böyle bir platformda bulunmanın heyecanını yaşadı. IYAŞ' ın sponsorluğunu yaptığı müsabakada Sema ÇALIŞKAN Türkiye Bayanlar Yıldız - Genç Ferdi Boks Şampiyonası'nda Türkiye birincisi olarak tüm Isparta halkının gurur kaynağı oldu.

Isparta'nın üst düzey yöneticileri ve Federasyon Başkanı Eyüp GÖZGEÇ Sema’nın Dünya şampiyonunda da birinci olabilecek kabiliyete sahip olduğundan bahsetti.

 Başkan Eyüp GÖZGEÇ, Yönetim kurulundan İsmail Hakkı GÜL ve diğer yönetim üyeleri Barida'da konakladılar. Barida ile Türkiye Boks Federasyonu, aynı platformlarda bulunarak güzel arkadaşlığa ve dostluğa başlangıç yaptılar. Başkan GÖZGEÇ; Otel personelinin güler yüzlü olmasından çok memnun kaldığını belirterek organizasyon sonrası Isparta'dan ayrıldılar.