CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, partisinin seçim bildirgesinin her kesimden destek aldığını belirterek, “Halkımızın desteğiyle birlikte, 8 Haziran’da refah bir Türkiye’ye uyanmayı diliyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 19 Nisan’da yaptığı seçim bildirgesi kamuoyu bilgilendirme programına katılmak üzere Ankara’ya giden Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk Isparta’ya geri döndü.

Partisinin seçim bildirgesinin uzun süre çalışarak emek verilerek hazırlandığını dile getiren CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, sürece ilişkin genel değerlendirme yaptı.

“HER KESİMDEN DESTEK ALDIK”

Partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan Genel Seçim bildirgesinin, kamuoyundan büyük destek aldığını ifade eden CHP Isparta Milletvekili Adayı Dinçtürk, “Bu bildirge halkın tüm kesimlerini kapsamakta ve herkes tarafından destek görmektedir. Ayrıca bu bildirgede yer alan maddelerle, taşeron işçilerden, tüm çalışan ve emeklilere kadar herkesin sorunlarının çözümü hedefleniyor. İnşallah halkımız, 8 Haziran sabahı bize bu bildirgeyi hayata geçirme fırsatını verecek ve huzurlu bir Türkiye’ye uyanacaktır” dedi.

“HALKIN UMUTLARINA KAYITSIZ KALMAYACAĞIZ”

Halkın CHP iktidarını umutla beklediğini ifade eden Dinçtürk, “Biz biliyoruz ki, halkımız bizi umutla beklemektedir. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisinin birer mensubu olarak, tüm yol arkadaşlarımızla birlikte çalışarak bu inanca ve umutlara kayıtsız kalmayacağız” şeklinde konuştu.

“YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN CHP…”

Ülkede, vicdanlı ve adaletli bir yaşama kavuşmanın yolunun CHP iktidarı ile mümkün olacağını işaret eden Dinçtürk, “Tüm halkımızdan iktidarımız için desteklerini bekliyor, 8 Haziran’da refah bir Türkiye’ye uyanmayı tüm kalbimle diliyorum” ifadesini kullandı.