Türkiye genelindeki Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında düzenlen "genç muhafızlar" Hafızlık yarışmasında Işıkkent Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hafız İbrahim YAMAN İl, Bölge yarışmalarında elde ettiği 1. liğinin ardından Tekirdağ Çorlu'da Din öğretimi genel müdürlüğü tarafından düzenlenen   Türkiye finali hafızlık yarışmasında da ilimizi temsil etmiş ve Türkiye ikinciliği başarısına imza atmıştır. 
Konuyla ilgili konuşan okul müdürü Cavit Güleç, "Okulumuz Türkiye genelinde düzenlenen bütün sosyal ve akademik alanlarda öğrencilerimizin aktif olarak yarışma ve diğer aktivitelerde yer alması için gerekli çalışmaları eğitim öğretim yılının başından itibaren planlı bir şekilde yapıyoruz ve bunu sadece eğitim öğretim yılı ile de sınırlı tutmayıp öğrencilerimizin okul hayatına yaymayı planlıyoruz. Bu bağlamda özelde öğrencimiz İbrahim Yaman'ın ve tüm öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen velilerimize, öğretmen ve hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi
Biz de haber 32 ailesi olarak öğrencimizin Başarısında emeği geçen  Işıkkent Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Voleybolda Play Off Eşleşmeleri Belli Oldu Voleybolda Play Off Eşleşmeleri Belli Oldu