Zabun şunları söyledi:

“ Ülke olarak millet olarak büyük medeniyet yolculuğuna çıkmış bir milletiz.  Ülke olarak, millet olarak, devlet olarak, emin adımlarla kararlı bir şekilde inşallah bu ilerleyişimizi de sürdürüyoruz.  Ülkemiz bu yolda ilerlerken; şehrimiz, Ispartamız bunun gerisinde kalamaz.  

Büyük medeniyet gelişmiş şehirler gelişmiş nesiller ister.  İşte tamda 31 Mart 2019 seçimlerine giderken inşallah il merkezinde Şükrü Başkanla  ilçe merkezlerinde de çok yakında açıklayacağımız adaylarımızla beldelerimizde yine hakeza açıklayacağımız adaylarımızla Isparta’yı da Türkiye’nin önemli bir parçası önemli bir noktası olarak görüp hep beraber bu büyük medeniyet yolculuğunda Isparta olarak da üzerimize düşeni gerektiği gibi yapacağımıza inancımız ve kararlılığımız tamdır. Bugün Sayın Bakanımızı Isparta’da ağırladık teşkilatımızla bir araya geldi.

Gerçekten de Sayın Bakanımızın Isparta’ya geliş gidişi çok fazladır. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz ve onur duyuyoruz. Hepimizin malumu Ispartamızın belki tarihinde en önemli hizmetlerinden biri Şehir Hastanesi. Göz bebeğimiz bu şehir hastanesinin hayata geçirilmesinde Türkiye’de üçüncü şehir hastanesi  olarak hizmete açılmasında Sayın Bakanımızın emeği katkısı çok büyüktür.

Bundan dolayı Ispartalı hemşerilerim adına bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum. Dinamik bir teşkilat yapısına sahibiz.  Teşkilatımızdaki dinamik yapı kararlı yapı hiçbir siyasi partide söz konusu bile değil. Biz her zaman ifade ettiğimiz gibi kendimizi bir başkasına göre şekillendirmiyoruz.  Kendimizi bir başkasına göre kıyaslamıyoruz, biz tamamen bu büyük davanın neferleri olarak davaya layık olmaya bu emaneti layıkıyla taşımaya bir araya gelmiş ruhun etrafında oluşmuş neferleriz.

İnanıyoruz 31 Martta Isparta’nın tamamında belediyeleri alacağız ve ona göre çalışıyoruz, azimliyiz, kararlıyız” dedi.