ÖZYÜREK; “HALKA GÖZDAĞI VERİLİYOR”

Ülkenin ileri gelen önemli gazetecilerinin Ergenekon tertibi kapsamında haksız ve hukuksuz bir şekilde uygulanan gözaltılar ile Silivri’de hücre cezalarına çarptırıldıklarını ifade eden Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Özyürek, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İşte tüm bu hukuksuzluklar ile seçime doğru giden ülkemizde halka gözdağı verilmek istendiğini açıkça ortaya koymaktadır.

“TÜRKİYE’NİN NASIL BİR İKTİDAR

TARAFINDAN YÖNETİLDİĞİNİN RESMİDİR”

İmralı’da ülkeyi parçalamaya çalışan terörist Abdullah Öcalan kendisine tahsis edilen adada, villası ve ev arkadaşları ile konfor içinde yaşatılırken, Yüksekova’da devlet linç edilirken, Silivri’de ülke bütünlüğünden yana olan yurtseverlerin 10 m2 lik tek kişilik hücrelere kapatılmasının, Türkiye’nin nasıl bir iktidarla yönetildiğinin ve uçuruma sürüklendiğinin çok açık bir resmidir. 

“ERGENEKON, SİYASİ KAN DAVASINA DÖNÜŞTÜ”

Başından bu yana siyasi olarak sürdürülen Ergenekon adlı dava, hukuksuzluğun üzerine siyasi olmanın yanı sıra, son uygulamalarla siyasi bir kan davasına dönüşmüştür. Türkiye’de bağımsız yargı yok edilerek, ileri demokrasi yutturmacasıyla ileri faşizme götürülmektedir. 

“YAPILANLAR YURTSEVERLERİ YILDIRAMAYACAKTIR”

Siyasi iktidar Adalet bakanlığı eliyle suç işlemektedir. Hükümlülere bile uygulanamayacak yasalar tutuklulara uygulanmaktadır. Bu insanlık dışı uygulamalarla yurtseverleri yıldıramayacaklardır. Halkımız ülkesi için zulüm gören yurtseverlere sahip çıkacaktır” dedi.