Büyük Alışveriş merkezlerinde uygulanan toptan ve ucuza satış sistemi Gülta Gıda tarafından Isparta"da ki marketlerde de uygulanacak.

Isparta"da bulunan bütün bakkallara uygulanacak olan bu sistem halkın alışveriş merkezlerinden daha çok bakkallara yönelmesini sağlayacak.

ITSO Restaurantta açıklama yapan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Ali Babbacı ve Gülta Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Tarık, “Bu projeyi Türkiye"de ilk defa biz uyguluyoruz” diye konuştular.

Toplantı"da konuşan Babbacı konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu; “ Büyük alışveriş merkezlerinde uygulanan bu sistem, odamıza bağlı olan dükkanlarda da uygulanacak. Isparta"da yaklaşık 600 esnafımız var. Aytaç Gülta Gıda ile almış olduğumuz bu kararla, esnafımız bu sayede sürümden de kazanmış olacak.

Isparta halkı büyük alışveriş merkezlerine gitmekten kurtulacak. Gülta Gıda ile yaptığımız sözlü anlaşma ile gereken desteği aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Gülata Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Tanık ise şunları söyle; "Gıda sektöründe önemli açılımlarımız ve çalışmalarımız her geçen gün ilerliyor. Bu nedenle Isparta"da esnaflık yapan arkadaşlarımızı ve kardeşlerimizi düşünerekten kaliteli ürünü ucuza almalarını sağlıyoruz.

Bizim amacımız para kazanmak değil, mahallelerde bulunan bakkalların ve marketlerin durumları göz önünde bulundurularak günlük ihtiyacımız olan birçok ürünlerde indirimler gerçekleştirdik.

Vatandaşlarımız büyük alışveriş merkezlerinden alışverişini yaptığı zaman peşin para olarak veriyorlar. Bakkalların artık alışveriş merkezlerinin gölgesinde kalmasını istemiyoruz. Bu fiyatlar ile vatandaşlarımız bulundukları mahallenin bakkaldan veya marketten daha da ucuza alabilecekler.

Bizim gerçekleştirdiğimiz indirim kampanyası birkaç firma ile anlaşılarak gerçekleştiriyor. Isparta ve ilçeler dahil yaklaşık bin 500 bakkal ve market bulunmaktadır. Bizim projemiz halkalar oluşturmamak. Bizim hedefimiz zincirleme olarak kaliteli bir çalışma sergilemektir.

Bu birlik ve beraberliği sağlamamız için Bakkalların ve marketlerin bize destek vermesi gerekiyor."diye konuştu.

Gülta Gıda ortağı Faruk Gültüter ise; “Bu proje kapsamında aylık bültenler hazırlayarak indirimlerimiz devam edecektir. Bakkalların ve marketlerin ayakta kalması için elimizden gelen bütün desteği vereceğiz herkese teşekkür ederim” dedi.

Oluşum Gazetesi