Iyaş Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye’nin 2. Altınordu’su olma yolunda emin adımlarla hedefine doğru ilerliyor.
Sporcu dostu, sporcu babası Iyaş Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erol Büyükleblebi’nin sevk ve idaresinde başarıdan başarıya koşan kulüp, futbolda rol model oldu. 
 Mehmet Akdülger’in koordinatörlüğünde 2019 yılında kaldırmadık kupa, almadık şampiyonluk, kırmadık rekor ve başarı bırakmayan Iyaş Gençlik ve Spor Kulübü, profesyonel bir anlayış içerisinde fark yaratıyor ve diğer kulüplere rol model olmaya devam ediyor.
ISPARTA’NIN ÇOCUKLARI EN İYİ KULÜPLERDE FUTBOL OYNASIN İSTİYORUZ
Iyaş Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erol Büyükleblebi, hedeflerinin büyük olduğunu ifade ederek şöyle konuştu; “Yaşları küçük ama kabiliyet ve yetenekleri büyük futbolcularımız var. Her birisi altın değerinde. İmkan tanındığında neler yapabileceklerini görüyoruz. Isparta’nın çocukları Türkiye’nin en iyi kulüplerinde futbol oynasın istiyoruz. Ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etsin istiyoruz. Ve tabi ki de en önemlisi Türk Milli Takımında başarıdan başarıya koşsun istiyoruz. Bütün çabalarımız, gayretlerimiz bunun için” diye konuştu.
ALTINORDU KULÜBÜ ZİYARET EDİLDİ
Geçtiğimiz günlerde Altınordu Kulübünü ziyaret eden Başkan Erol Büyükleblebi ve ekibi, kulübün tesislerinde incelemeler yaparak çalışma prensiplerini ve başarı metotlarını incelediler. 
Iyaş Gençlik ve Spor Kulübü olarak büyük hedefleri olduğunun altını çizen Başkan Erol Büyükleblebi; “Altınordu Kulübümüzü gezdik. Çalışmalarını gördük, tesislerini gezdik. Bizleri çok iyi ağırladılar. Altınordu Kulüp başkanı Mehmet Seyit Özkan’a kulübüm adına çok teşekkür ediyorum. Bizim açımızdan önemli bir ziyaret oldu” dedi.


OKULLARDA TARAMA YAPILIYOR
Futbolcu seçerken okul, okul gezerek tarama yaptıklarına vurgu yapan Başkan Büyükleblebi; “Sporun her branşıyla uğraşan çocuklarımızı gördükçe çok seviniyorum. Özellikle futbolda çok yetenekli çocuklarımız var. Onun için dikkatli davranıyoruz. Hem derslerinde başarılı hem de futbol yeteneği olan çocuklarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda her yetenekli çocuğa şans tanımak istiyoruz. Teknik ekibimiz ve hocalarımız okul, okul gezerek yetenekli çocuklarımızı buluyorlar. Bu çocuklarımıza sıfırdan futbolun temel eğitim ve kurallarını veriyoruz. Gelecekte inşallah her birisi en iyi takımlarda oynar ve Isparta’yı en iyi şekilde temsil ederler.”
Futbolcu fabrikası olma yolunda emin adımlarla ilerlemesine devam eden Iyaş Gençlik ve Spor Kulübünde hedef, profesyonel liglere çıkarak büyük başarılara imza atmak. 
BİRGÜN MUTLAKA PROFESYONEL LİGE ÇIKACAĞIZ
Kurumsal bir yapı içerisinde Türk Futboluna katkı sunmak istediklerini ifade eden Başkan Büyükleblebi; “Belirli bir takvim içerisinde hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Koordinatörümüz Mehmet Akdülger hocamızın gözetiminde profesyonelce çalışmalarımız devam ediyor. Allah’ın izniyle başaracağız ve Iyaş Gençlik ve Spor Kulübünü günü geldiğinde profesyonel liglerde göreceksiniz” dedi./ İbrahim DEMİRAYAK

ü