Orman Mühendisi Naci Yoldaş: "Isparta’nın sınırları altın değerinde ancak işlemezsek atıl değerinde kalacak" dedi.
 
Isparta'daki tabiat alanlarının atıl durumdan kurtarılması iç ve dış turizm açılmasını sağlamak adına proje çalışmaları yapan Orman Mühendisi Naci Yoldaş Isparta’nın işlenmemiş bir maden olduğunu belirtti. Projeleriyle ilgili bir açıklama yapan Orman Yüksek Mühendisi Yoldaş; "Isparta’nın sınırları altın değerinde ancak işlemezsek atıl değerinde kalacak.
 
Bölgede her şey yeterli ama işleyemiyoruz. Dağ keçisi popülasyonunun tesbiti çoğaltılması ve geliştirilmesi adına yeşil yurt karadiken arasındaki bölgede araştırma yapıyoruz. Aynı zamanda bazı bölgelerimizde seyir ve dağ turizmin geliştirilmesi eko turizmin ve av turizminin canlandırılması. adına proje etüt fizibilite çalışmaları yapıyoruz.  
 
Her şeyi devletten beklememe mantığı çerçevesinde bu çalışmaları BAKA ile paylaşmayı düşündük. Gerektiğinde İl Turizm, Çevre Orman koordinasyonu çerçevesinde de gerçekleştirebiliriz. 25 yıllık mesleki birikimlerimize dayanarak tasarladığımız projelerimizi BAKA'ya sunacağız. Şu anda öngörülerini de almak adına BAKA'ya danışıyoruz.