Trilyonlara varan büyük bir yatırım olan Süleyman Demirel Hava Limanı uzun zamandır beri atıl olarak duruyor diyen ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, "Atlasjet A.Ş. ile Prensipte Anlaşma yaptık." dedi. 

 

Önceki gün ITSO Konferans Salonunda Toplanan Atlasjet sahibi Murat Ersoy ITSO Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı Ak Parti İl Başkanı Haydar Kurt, ITB ve Meclis Başkanları, Burdur Ticaret Odası, Dinar Ticaret Odası, Genç İşadamları Derneği, ITSO Üyeleri toplanarak haftada üç gün Isparta – İstanbul Gidiş Geliş Uçak Seferlerinin Atlasjet ile prensipte anlaşma sağlandı. Firma 1 Yılda 15 bin uçuş garantisi sağlayan bilet almak şartıyla Nisan sonunda uçuşlara başlayacaklarını söyledi.

 

Buna göre Pazartesi günü sabah 6:30, Salı 6:30, Cuma Günü 6:30 Isparta-İstanbul Geliş İstanbul Isparta Pazar 23:30, Pazartesi 21:30, Perşembe 21:30 olarak belirlendi. Yalnız Cuma günü Isparta"ya İstanbul"dan Dönüş olmadığından uçak Antalya"ya 19.10"da inecek. Aynı Şekilde Isparta"dan İstanbula Gitmek İsteyenler ise Akşam Üstü 18.30"da Antalya"ya Ücretsiz Servis Kalkacak. Antalya" dan ise İstanbul 21:00"de Uçak kalkacak diyen ITSO Başkanı “ Artık Ispartaya sahip çıkalım şimdiye kadar bir çok firma denendi Fakat bir türlü başarılamadı. Isparta Halkı bu ayağına kadar gelmiş olan fırsatı iyi değerlendirmelidir. Trilyonlara Mal olan havalimanını artık atıl durumdan kurtaralım. ITSO olarak biz üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya kararlıyız. Bize En büyük destekçi olan sivil toplum örgütleri ve komşu il ve ilçelerin destek olmaları lazım.” Dedi.