UÇMAN’DAN BÜYÜK KURULTAY DEĞERLENDİRMESİ

Başından beri MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yanında duran ve hiç ayrılmayan, partisinin ilçe kongrelerinde yaptığı çıkışlarla dikkat çeken, parti içerisindeki değişimcilere sert eleştirilerde bulunmasıyla gündeme gelen MHP Isparta Üst Kurul Delegesi Hüseyin Uçman, partisinin 18 Mart Pazar günü yapılan Büyük Kurultayı’nı değerlendirdi.

Uçman, gazetecilere yaptığı değerlendirmesinde şu görüşlere yer verdi; 18 Mart Çanakkale Zaferimizin yıldönümü ve Şehitlerimizi Anma Gününde, Türk Ordusunun Afrin’de kontrolü ele almasını mutlulukla karşıladık. Aynı gün Milliyetçi Hareket Partisinin 12. Olağan Kurultayına katılmanın sevincini ülküdaşlarımızla paylaştık. Sayın Devlet Bahçeli’nin yeniden Genel Başkanlığa seçildiği toyumuz vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bu vesileyle Merkez Yürütme Kuruluna seçilen dava arkadaşlarımıza da başarılar diliyor, hayırlı olsun diyorum.

Partimizde doğan fitne hareketinin kesin olarak sona erdiği 18 Mart 2018 tarihine kadar, Genel Başkanımızın haklılığı defalarca vurgulanmış, tarihler Devlet Bahçeli’nin ilkeli ve dik duruşunu not etmiştir. 15 Temmuz gecesi milletinin yanında yer alan Sayın Genel Başkanımız, darbeye geçit vermemiş, Türk siyasetinde uzlaşı, milli birlik ve beraberliğin yolunu açmıştır. Bizler de Kurultayımıza değin, Bilge Liderimizin arkasında durmanın, birlikte yürümenin haklı gururunu yaşamaktayız. Sadece bunun için Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye bizlere bu gururu yaşattığı için teşekkürü borç biliriz. Kaçanlardan, hizipçilerden, satanlardan, fitnecilerden, ihanet şebekesinin taşeronluğunu üstlenenlerden, korkaklardan olmadık. Dik durduk, Genel Başkanımızın emrinde yürüdük ve yürümeye devam ediyoruz. Bugün Türkiye’nin dış politikada benimsediği milli siyasetin mimarı Sayın Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin izinde, milyonlarca ülkücünün arasında saf tutuyoruz.

YAŞASIN MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET! YAŞASIN MİLLİ DEVLET! YAŞASIN BÜYÜK TURAN ÜLKÜMÜZ! YAŞASIN KIZIL ELMA.