İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ceylan Çaylak, Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğrencilere ücretsiz kitap dağıtımı uygulaması kapsamında Isparta’ya 598 bin ders kitabı geldiğini belirterek; “Dağıtım devam ediyor. Öğrenciler okulların başladığı gün kitaplarını sıralarının üzerinde bulacaklar” dedi.  
 
ISPARTA'DA 598 BİN ÜCRETSİZ KİTABI GELDİ
Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğrencilere ücretsiz kitap dağıtımı uygulaması kapsamında Isparta’ya Bakanlık tarafından 598 bin kitap gönderildi.

ÇAYLAK; “İLÇELERDE DAĞITIM BİTTİ, MERKEZ DEVAM EDİYOR” 
İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ceylan Çaylak, gelen 598 bin ücretsiz kitabın dağıtımına başlandığını, dağıtımın ilçelerde tamamlandığını ve merkez ilçede ise devam ettiğini bildirdi. İl Müdür Vekili Çaylak, geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilk ve ortaöğrenimin yanı sıra özel okullarda da kitapların ücretsiz dağıtılacağını belirtti.

“KİTAPLARI KENDİMİZ DAĞITIYORUZ” 
1 ve 5. Sınıf öğrencilerinin uyum eğitimin başlayacağı tarih olan 5 Eylül 2019 tarihi itibariyle kitapların sıraların üzerinde olacağını aktaran Çaylak, ücretsiz kitap dağıtımında ihaleye çıkılmadığını kitapların Milli Eğitim imkânları doğrultusunda tüm il geneline dağıtıldığını söyledi.