Konuyla ilgili açıklama yapan Zabıta Müdürü Hasan Parlakyıldız, komisyonun kent merkezi birimi oluşturduğunu ve belinlenen güzergahların içinde kalan birimlerin kent merkezi kabul edildiğini söyledi. 3.5 ton ağırlığı üzerindeki araçların kent merkezinde trafikte tehlikeye meydan vermemeleri için giriş saatlerine sınırlama getirildiğini söyleyen Parlakyıldız, "Alt komisyonun yaptığı şehir merkezi çalışması onaylandı.
 
Bundan böyle 3.5 ton ağırlığı üzerindeki tüm araçların sürücüleri Emniyet ve Zabıta'dan izin alarak kent merkezine girebilecek. Bu saatler yaz dönemi için 20: 00, kış dönemi için 19: 00 olarak belirlendi bu saatlerden önce belirtilen araçların kent merkezine girişine izin verilmeyecek. Ayrıca kent merkezine girişine izin verilen bu tür araçların kesinlikle uzun süreli park etmelerine izin verilmeyecek" dedi.
 
Su Baskınlarına dikkat Meteoroloji, batı bölgelerde yerde kar örtüsünün olduğu kesimlerde yarın güneşlen-me ile birlikte kar erimeleri olacağına dikkat çekerken, ani sel, su baskını gibi risklere karşı vatandaşları uyardı.
 
Meteoroloji, batı bölgelerde yerde kar örtüsünün olduğu kesimlerde yarın güneşlenme ile birlikte kar erimeleri olacağına dikkat çekerken, ani sel, su baskını gibi risklere karşı vatandaşları uyardı.
 
eteoroloji, batı bölgelerde yerde kar örtüsünün olduğu kesimlerde yarın güneşlenme ile birlikte kar erimeleri olacağına dikkat çekerken, ani sel, su baskını gibi risklere karşı vatandaşları uyardı.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda, "Isparta’da yerde kar örtüsü bulunduğundan, yarın gündüz saatlerinde güneşlenme ile birlikte hava sıcaklığındaki artışa paralel olarak kar erimeleri beklendiğinden yaşanabilecek ani sel, su baskını gibi oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli olunması gerekmektedir."