“Ülkemiz bir seçim sürecini daha geride bıraktı. Seçim dönemini çok şükür kazasız belasız tamamladık. Bu süreçte bizlere destek olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu sürecte Bizlere herzaman güvenen bu milletin geleceğinin teminatı sayın genel başkanım başta olmak üzere , Belediye Başkanlarıma, Meclis üyelerimize  MHP ısparta teşkilat başkanlarıma ve yöneticilerine burada ismini sayamadığım binlerce insanımıza teşekkür ediyorum.

Yaklaşık 1.5 aylık seçim çalışmalarımız süresince her kapıya gitmeye, her eli sıkmaya, herkese selam vermeye çalıştık. Bu süreçte göremediğim, görüşemediğim, yetişemediğim herkesten özür diliyorum.

Seçim Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin işaret ettiği doğrultuda Cumhur ittifakının zaferi ile neticelendi. Bu seçimlerde ülkemiz ve milletimiz kazandı. Isparta’da milletvekili çıkaracak oy oranına ulaşamamamıza rağmen ülke genelinde; tüm ihanetlere, tüm çarpıtmalara, tüm engellemelere rağmen 24 Haziran seçimlerinin kazananı aziz Türk milleti olmuştur.

Her biten seçim yeni bir seçimin başlangıcıdır. İlk günkü azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğimizi belirtiyorum.

Kamuoyuna saygı ve sevgilerimle sunarım.”