BBP sorunu GOR'dü

BBP Isparta İl Başkanı Hacı Özcan Battal, ülkenin güvenlik, refah, bireysel hak ve özgürlükler sorunu olduğunu belirtti.

Battal, "Yazıcıoğlu ve arkadaşlarından başka herkes bu ülkeyi yönetti. Artık şu denediklerinizden vazgeçin. Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşlarının elini tutun, oy yererek iktidara getirin" dedi. Battal partisinin bu sorunları çözmek için GÖR Projesini ürettiğini söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Isparta İl Başkanı Hacı Özcan Battal, ülkede güvenlik, özgürlük ve refah sorunu olduğunu ileri sürerek, AKP ve CHP'den bu meselelerle alakalı bir şey duyulmadığını söyledi.
 

Battal "Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarından başka herkes bu ülkeyi yönetti. Artık şu denediklerinizden vazgeçin. 12 Haziran'da Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşlarının elini tutun, oy vererek iktidara getirin" dedi.

24 SAAT DEMOKRASİ

24 saat demokrasi anlayışını taşıdıklarını belirten Battal, "CHP'nin kendi iç meseleleriyle uğraştığını, iktidar partisinin de bu işin üzerinden nemalandığını savunan Battal, "Biz yıllardır diyoruz ki bu memlekette 24 saat kesintisiz demokrasi olsun. Bu memlekette hiç kimse birilerinin üzerinden siyaset yapmasın. Bu Ergenekon'un ya da Balyoz'un savcısı iktidar olmasın.

Avukatı muhalefet olmasın. Artık bu konuyu siyasetin gündeminin dışına çıkartın. Bu ülkeyi Atatürkçüyüm, milliyetçiyim, liberalim, maneviyatçıyım diyenler yönetti. Ancak 26 yıldır Kandil sönmedi, İmralı susmadı. Bunun vebalı bugüne kadar ülkeyi yöneten siyasi iktidarlarda" ifadelerini kullandı.

KANDİLİ BBP SÖNDÜRECEK

BBP iktidarında 'kandil'in söneceğini savunan Battal, "Ne zaman BBP'liler Meclise girer, iktidar olursa o zaman dost da düşman da Kandil nasıl sönermiş, İmralı nasıl susarmış görürler.

12 Haziran sonrası kurulacak meclis ilk meclis kadar önemli. Çünkü yeni bir anayasa yapmak zorundayız. Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarından başka herkes bu ülkeyi yönetti. 12 Haziran'da Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşlarının elini tutun, oy vererek iktidara getirin. Oy bir vebaldir. Yeter artık, vebalını düşün gereğini yap. Oyunu temiz ellere kullan. Makûs tarihini yen. 'Muhsin Yazıcıoğlu'nu sevdik dedin.

Ona borcunuz var. Şimdi onun tertemiz arkadaşları burada" şeklinde konuştu.

DURUM VAHİM

Devletin imanının adalet olduğunu, adalet yoksa o devletin imanından bahsedilemeyeceğini belirten Battal, iktidara geldikleri gün adaletle ilgili yeni düzenlemeler yapılacağını da belirtti. BBP lideri Battal, "Sağlığımızı taşeron firmalara emanet eden, kadrolu çalışmaya son vermeye çalışan, Sağlık Bakanlığı Bütçesini her yıl gittikçe aşağılara çeken ve sıfır yatırım ile bütçe hazırlayan; özelleştirmelerin, taşeronlaştırmaların, ihale ve hizmet alımlarının önünü tamamen açan sağlıkta yıkım politikalarının sonuçları hızla vatandaşı mağdur etmeye başlayacak.

Hastayı "müşteri", hastaneyi de "işletme" olarak gören anlayışın yaratacağı halk sağlığı sorununun oluşturacağı tahribatın toplumsal maliyetini kim ödeyecek? Adım başı özel hastane var. Paran varsa giriyorsun. Paran yoksa 55 milyondan biriyseniz orada tedavi olamazsınız.

Gidin devlet hastanelerinin acil servislerine bakın. Her köşede öbek öbek insanlar var, 2 tane intörn doktor dolaşıyor, asistanı mumla araşan bulamazsın. Doktor yok. Övündükleri sağlık bu.

Allah kimseyi devlet hastanelerine düşürmesin. 165 üniversitemiz var diye övünüyoruz.

Ancak bunlardan bir tanesi bile dünya üniversiteleri arasına giremiyor. Durum vahim" ifadelerini kullandı.

Gulses