Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Aziz Şencan:“Türk Milleti"nin yükünü omuzlarımızda şerefle taşımaya talibiz”

       

Isparta Ülkü Ocakları"nın geleneksel olarak her ay bir ilçede düzenlediği İlçe teşkilatlarıyla kaynaşma ve istişare toplantısı hafta sonu Atabey İlçesinde yapıldı. Toplantıdan önce her ay olduğu gibi sosyal etkinliklere devam edildi. “Dokuz Ocak, Dokuz Işık” adlı yarışmada ilçe ocakları kıyasıya mücadele ettiler. Kura ile belirlenen her bir ocak, yine kura ile belirlenen herhangi bir doktrini katılımcılara anlattı. İlçe ocak bünyesindeki gençler, konuya hakimiyetleri ve sözlü sunumlarıyla göz doldurdular.

 

Yarışmanın başlangıcında açılış konuşmasını yapan Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Aziz Şencan, “Bilginin güç olduğu günümüzde, Ülkü Ocakları olarak, yorulmak, usanmak bilmeden, gençlerimizi Türk Milliyetçiliği doğrultusunda yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi. Türkiye"nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Şencan, her Türk bireyinin omuzlarında taşıdığı yükün arttığını ve kendilerine düşen yükü de layıkıyla taşıdıklarını ve taşımaya devam edeceklerini belirtti. Isparta Ülkü Ocakları başkanı Aziz Şencan, “Her şey Türk için, Türk"e göre, Türk tarafında düsturuyla çıktığımız bu yolda, Türk Milleti"nin yükünü omuzlarımızda şerefle taşımaya talibiz” diyerek sözlerini bitirdi.”

 

Yarışma sonun da dereceye giren Sütçüler, Atabey ve Eğirdir ilçe ocaklarına hediyeleri, Isparta Ülkü Ocakları başkanı, Atabey MHP ilçe başkanı ve jüri başkanı Koray Başyiğit tarafından verildi. Ayrıca, Başkan Şencan, birinci olan Sütçüler ocak teşkilatına, yarışmada göstermiş oldukları başarıdan dolayı bir plaket takdim etti. Bunun yanında, Atabey ocak başkanı, yarışmaya katılan tüm ilçe ocak temsilcilerine çeşitli hediyeler verdi.

 

Halkın ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle devam eden programdan sonra istişare toplantısına geçildi. Isparta Ocak başkanı Aziz Şencan, ilçe ocak başkanlarına bir daha ki aya kadar yapılması gerekenleri anlattı. İlçelerdeki sıkıntılar dinlendi ve çözüm yolları arandı. Toplantı sonunda bir daha ki istişare toplantısını yapmak üzere, Yalvaç ilçesinde buluşmak üzere sözleşildi.