ULUBORLU İLÇE BAŞKANI MEHMET DURSUN: MEHMET ÜNVERDİ’YE 3.DÖNEM İSTİSNASI İSTİYORUZ

Uluborlu AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Dursun, 3 dönem kuralına takılan Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi’nin 31 Mart yerel seçimleri için aday gösterilmesini istediklerini söyledi. Uluborlu AK Parti teşkilatları olarak özel bir istisna talebinde bulunduklarını belirten Dursun, şu açıklamayı yaptı:

“Uluborlu’a sayın Belediye Başkanımız Mehmet Ünverdi döneminde büyük projelere imza atılmıştır. Hiçbir ilçeye nasip olmayacak düzeyde ve boyutta kamu yatırımlarına imza atılmıştır. Belediyecilik yatırımları anlamında zaten hiçbir sorun yoktur. İlçemiz hükümetimizin ve partimizin nimetlerinden en üst düzeyde faydalanmıştır. Mehmet Ünverdi başkanımızın ortaya koyduğu belediycilik anlayışı ile kamu yatırımlarının yanında özel yatırımların da adresi Uluborlu olmuştur.

Bu yatırımlar ilçemizde istihdam kaynaklarını artırmış, ilçemizden şehre göçü engellemiştir. Uluborlu, büyük projeler peşinde koşmaktadır. Belediyemiz, Isparta’nın ilk kentsel dönüşüm projesini geliştirmiş, somut adımlar atmıştır. Yeni dönemde Uluborlu’nun çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm projesine başlanacak, Uluborlu bölgenin cazibe merkezi olacaktır.

Biz AK Parti Uluborlu Teşkilatı olarak Mehmet Ünverdi başkanımızın arkasındayız. Uluborlu’da Mehmet Ünverdi başkanımıza istisna tanınmasını talep ediyoruz.”