Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Aziz Tuna'nın girişimleri sonucunda belediye önderliğinde ilçedeki kadın üreticiler konferansta bir araya geldiler. 
Uluborlu Belediyesi Kapalı Düğün Salonunda TABİT Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Yıldırım'ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta birlik ve beraberliğin, güç birliğinin önemi anlatıldı. 
Belediye Başkanı Mehmet Aziz Tuna açılış konuşmasında programa katılan üreticilere teşekkür ederek; “Uluborlu'da kadınların bir araya gelerek para kazanmalarını istiyoruz. Aile ekonomilerine katkı sunmalarına fırsat verilmesini istiyoruz. Bunun mümkün olabilmesi http://sekshatti.link için belediye olarak elimizden ne geliyorsa sizlere destek olmaya hazırız” diye konuştu. 
TABİT Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Yıldırım ise; “Üreticilerin kırsal alanda yaşadığı sorunların çözüme kavuşturulması lazım. Çiftçilerin yaşadığı zorluklar var. Ancak bu zorlukları birlik ve beraberlik içerisinde aşılabilir. Kooperatifleşerek, birlikte hareket ederek sorunlar çözülebilir. Uluborlu'da kadınların para kazanabilmeleri için bir araya gelerek bir topluluk oluşturmaları önemlidir.  Ülkemizde bunun örnekleri var. Özellikle kadın girişimcinin hayallerine nasıl kavuştuğunun gerçek örnekleri var” dedi. / İbrahim DEMİRAYAK