Eğirdir Kaymakamı Ömer Ulu göreve geldiği günden bugüne Ramazan ayında düzenlediği iftarda Kaymakamlık personeline ve bütün protokol üyelerini bir araya getirdi. Dün Yeşilada SDÜ Mavi Göl Uygulama Oteli"nde düzenlenen iftara, Sütçüler Kaymakamı Kenan Esken, Aksu Kaymakamı Erol Tanrıkulu,  Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sedat Sarakaya, Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Fevzi Koyuncu, Emniyet Müdürü Mehmet Özdemir,  SDÜ Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi  Dekanı Prof. Dr. Öznur Diler, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Belde Belediye Başkanları, Köy Muhtarları, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Hükümet Konağı çalışanları ve ilçe basın mensupları katıldı.

 

Yemek sonrası bir konuşma yapan Kaymakam Ulu, şunları söyledi: “Bugün dünyanın bir çok yerinde insanlar gerçekten sahip olduğumuz huzura sahip değiller. Lübnan, Filistin, Irak gibi bazı ülkelerde insanlar çeşitli nedenlerle kavga ediyor. Bizim ülkemiz içinde bulunduğu huzurla diğer ülkelere örnek olabilecek şekilde.

 

Ne mutlu ki hep  birlik ve beraberlik içinde bir aradayız. Bu halimize şükretmeliyiz. Ramazan ayı bütün bunları hatırlamak için bir vesile. Diliyorum ki ülkemizin, ilçemizin bütün insanları daha nice sağlıklı ve huzurlu Ramazanlara ulaşır. ” dedi.