Isparta’da çilingir hizmeti veren Harun Ünal, koronavirüs tedbirleri nedeniyle uygulanan hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarında çilingir hizmetinin yapılamadığını, anahtarlarını unutan veya sorun yaşayan vatandaşların mağdur olduklarını belirtti.

Konuyla ilgili haber32 muhabirimize bilgi veren Harun Ünal: ‘‘Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu gün ve saatlerde çilingircilere de sokağa çıkma ve çalışma izni verilmesini yetkililerden talep ediyoruz.
Kilit sorunu yaşayan vatandaşların mağdur oldukları görüldüğünden dolayı bağlı bulunduğumuz odadan kayıt belgesi alıp, mağdur vatandaş aradığında belge ile hizmet verebiliriz. Paket servislerinde olduğu gibi bizlerde ihtiyaç halinde belgemiz ile mağdur olan vatandaşlara hizmet vermek istiyoruz.

YAŞLI AMCA KİLİT SORUNU YAŞADI KISITLAMADAN DOLAYI YARDIMCI OLUNAMADI

Geçtiğimiz hafta yaşlı amcamız kapı kilidi sorunu yaşadı. Çilingir hizmeti verilemediği için itfaiye çağrıldı ve itfaiye camı kırarak amcaya yardımcı oldu.

ÇALIŞMAK İSTEMEMİZDE BİRİNCİ NEDEN PARA DEĞİL

Bu durum para meselesi değildir, vatandaşın mağduriyetini gidermektir. En kısa sürede çilingir hizmeti veren esnaflara da paket servislerinde olduğu gibi izin verilmesini yetkililerden talep ediyoruz.’’dedi.