Isparta'nın tanınmış ailelerinden DYP'nin eski İl Başkanlarından Asım Ünlü ile eski Belediye Meclis Üyesi Semra Ünlü'nün oğulları Hasan ile Sevim-Nabi Karakaş'ın kızları Burcu hafta sonunda düzenlenen muhteşem düğün ile dünya evine girdiler. 

Mutluluğa ‘’EVET’’ Dediler

Ispartalı iş adamı Asım Ünlü ve Semra Ünlü’nün oğulları Hasan Ünlü,  hayatını  Antalyalı aile  Sevim-Nabi Karakaş’ın  kızı  Burcu Karakaş ile birleştirdi. Hafta sonu gerçekleşen ve oldukça kalabalık  bir davetli grubunun  ağırlandığı  Iyaş Kongre Salonu’nda konuklara yöresel   lezzetimiz  Kabûne menüsünden  oluşan geleneksel düğün  yemeği  ikramıyla başlayan düğün töreni,  akşam da ayrı bir ihtişamla Barida Otel Gül Balo Salonu’nda devam etti.

    
Çiçek taklarıyla bezenerek adeta çiçek bahçesine dönmüş ve özenle hazırlanmış Barida Otel Gül Balo Salonu’nda  muhteşem bir düğünle dünya evine giren genç Ünlü çiftinin nikah töreninde,  Cemalettin Akdoğan,Kamuran Tümer,Sırrı Özbek ve Mahmut Tanyol  şahitlik yaparken,  nikah töreni  akdi  de mutluluklarının ömür boyu sürmesi  temennisiyle Isparta Belediye Başkanı Yük. Mimar Y. Ziya Günaydın tarafından gerçekleştirildi.

Ünlü ve Karakaş Aileleri’nin  evlâtlarını evlendirmenin mutluluğunu yaşadığı   düğün gecesine,  işletme Fakültesi mezunu  genç iş adamı  Hasan Ünlü ile  ziraat mühendisi  Burcu Ünlü ‘nün  mutluluğunu paylaşmak üzere yakınları, akrabaları, aile dostlarının yanı sıra şehrin  cemiyet ,iş ve siyaset dünyasından tanınan  bir çok ismi  de katıldı.Naif bir düşünceyle düğün anısına hazırlanarak masalarda konukları bekleyen  ebru çalışması  içeren  zarif hediye paketleri  konuklardan büyük beğeni aldı. Mutluluğa evet diyerek,yaşamlarını Isparta’da  sürdürecek olan  genç  Ünlü Ailesi’ne,  ömür boyu  mutluluklar dileriz.

Elif AKGÜL