İktidar partisi temsilcileri olarak Uluborlu’ya hizmete devam edeceklerini belirten Ünverdi, şöyle dedi:
“Kıymetli gönül dostlarım.


2004 yılından bu yana üç dönemdir sizlerin teveccühü ile Belediye başkanlığı görevini üstlenmiş bulunuyorum, şahsım ve ekip arkadaşlarım olarak bu on beş yıllık sürede ilçemizin sosyal ve ekonomik gelişimine katkıda bulunduk. Uluborlu'nun kazanımları ortadadır, tarih bizim dönemimizi konuşacak ve yazacaktır.


2019 mahalli idareler seçimlerinde halkımızın iradesi tecelli etmiş, bizlerin bu iradeye karşı saygısı sonsuzdur, secilen yeni yönetime başarılar dilerim. bir dönem meclis üyeliği üç dönem belediye başkanlığı yapmış yirmi üç yıllık siyasi hayatımı Uluborlu'ya adamış kardeşiniz olarak, memleketimiz adına siyasi çalışmalara devam edeceğiz. Uluborlu bizim çocuğumuz, onu biz büyüttük geliştirdik. Geliştirmeye de devam edeceğiz.


Hiç kimse şunu unutmasınki Ak parti iktidarı daha dört buçuk yıl ülkemizin hizmetinde ve görevdedir. Dolayısıyla iktidar partisinin temsilcileri bizleriz ve halkımız adına ilçemiz adına çözüm üretmeye devam edeceğiz.


Bizlerle yol yürüyen kardeşlerimiz şunu asla  unutmayın derdiniz derdimiz, kederiniz kederimiz bundan sonra daha fazla birlik beraberlik içinde olmamız gerekiyor.
Görev sürelerim içinde beraber çalıştığım meclis üyelerime, ilçe başkanlarıma ve yönetim kurullarına, kadın kolları başkanlarım ve yönetim kurullarına,gençlik kolları başkanlarım ve yönetim kurullarına, köy ve mahalle temsilcilerime, belediyede beraber mesai yaptığım arkadaşlarıma ve siz gönül dostlarıma Şükranlarımı sunarım..


Mevla görelim neyler.
Neylerse güzel eyler.”