Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Deregümü köyünde bu yıl ilki yapılan Domates ve Karanfil Festivaline katılarak her zaman üreticinin yanında olacaklarını açıkladı. 

Örtü altı sebzeciliği ile son yıllarda büyük atılım yapan Isparta Merkeze bağlı Deregümü köyü bu atılımına yeni bir boyut daha kazandırarak ürettiği ürünler için Festival düzenlemeye başladı. Domates ve Karanfil Festivali olarak adlandırılan etkinliğin ilki geçtiğimiz hafta sonu köy merkezinde gerçekleştirildi. 

GÖKGÖZ; “ISPARTA’MIZ ÇALIŞKANDIR, ÜRETKENDİR”
Deregümü Köyü Domates ve Karanfil Festivali’ne Ak Parti Isparta Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz başta olmak üzere protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Festivalde bir konuşma yapan Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, üretene ve üreticiye en fazla değeri veren Ak Parti hükümeti olduğunu vurgulayarak şunları söyledi; “Isparta’mız çalışkandır, üretkendir. Isparta ürettiği ürünleri hem pazarlamasını hem yerine ulaştırmasını bilir. 

“ÜLKEYE KATKI SUNAN HERKESİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ” 
Isparta örnek illerimizdendir. Bunun da öncüsü Deregümü köyü ile beraber, burada bugüne kadar kakı sunan tüm kardeşlerimize, ağabeylerimize teşekkür ediyorum. Isparta’mız devletine olan bağlılığıyla katma değer üretmesiyle ve ürettiği ürünleri yerinde değerlendirmesiyle ünlenmiş, tarımda büyük mesafeler kat etmiş il olarak ön plana çıkan bir şehirdir. Biz de üreticin üretenin ülkeye katı sunanların hep yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Deregümü köyümüz ve diğer köylerimiz bugüne kadar hükümetimizden fayda sağlamışsa, bizler de bundan böyle üreticinin yanında olacağız" dedi. 

Festivalde daha sonra; Deregümü Köyü Muhtarı Osman Katırcı tarafından Milletvekilleri Özel ve Gökgöz’e üzerinde Milletvekillerinin kendi resimlerinin dokunmuş olduğu çerçeveli halı hediye etti.