EN YAKIN ARKADAŞINA 38 BİN TL CEZA KESTİ
BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN:İMAR USULSÜZLÜĞÜNEASLA TAVİZ VERMEM !

Belediye Başkanı Başdeğirmen, Kafeler Caddesi, Toptancılar Sitesi ve IYAŞ bölgesindeki işyeri çıkıntılarına isyan etti. Başdeğirmen, “daha önce nasıl yapılmış bilmiyorum. Usule uygundur-değildir bilmiyorum. Ama bizim dönemimizde usulsüz olan hiçbir şeye izin vermeyeceğiz” dedi.

Usulsüz imar uygulamalarıyla ilgili 300 dosya var

Belediye Başkanı Başdeğirmen, Isparta Belediyesi’ni ilgilendiren 48, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nü ilgilendiren 260 dosya olduğunu, bunlarla ilgili gereken işlemlerin yapılacağını söyledi.

Belediye Meclisi’nin eylül dönemi ilk toplantısında imar konuları da ele alındı. İYİ Partili Meclis Üyesi Ramazan Kabalak, IYAŞ bölgesinde kaldırımlara, otoparklara yapılan işyerlerine tepki gösterdi, Belediyenin müdahale etmesini istedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de imar usulsüzlüklerine asla izin vermeyeceğinin altını çizdi. IYAŞ Bölgesinde yapılan bazı hareketlerin kendisinden önceki döneme ait olduğunu kaydeden Başdeğirmen, “Bizden önce nasıl yapıldı, nasıl izin verildi bilmiyorum. Bu durum beni çok üzüyor. Kafeler Caddesi’nde kaldırımlara dükkanlar yapılmış. Toptancılar Sitesi öyle, IYAŞ’a giden yollar öyle.

Usule uygundur, değildir bilmiyorum. Ama bizim dönemimizde usulsüzlüklere asla izin vermeyeceğiz. 1 tane işyerinin usulsüz yapılaşmasını yıktık. Geride 48 tane daha var. Usulsüz işe izin yok. En yakın arkadaşıma 38 bin TL ceza yazdık, ben imzaladım.

Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nü ilgilendiren 260 tane dosya var. Bu kurum ile işbirliğinde düzenlemeler yapacağız. Usulsüzlüklerle ilgili her yerde çalışmalar başlayacak. Belediyemizi ilgilendiren 48, Müdürlüğümüzü ilgilendiren 260 dosya var. 300 eder, tek tek çözeceğiz” diye konuştu.