Türk Telekom Bölge Müdürü Süleyman Dündar, Türk Telekom Isparta İl Müdürlüğü görevinin ardından Antalya’ya atanan Yusuf Tuğcan Tırıs ve Isparta İl Müdürlüğü görevine başlayan Turgut Çağlar, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Türk Telekom Isparta İl Müdürlüğü görevinden Antalya’ya atanan Yusuf Tuğcan Tırıs, görev süresi boyunca Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile birlikte uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. Görev süresi boyunca dolu dolu bir hizmet süresi geçirdiğini aktaran Tırıs, “Birlikte yatırım projelerimize devam ettik. Yangın ve kar gibi afetleri geçirdik, başarılı bir şekilde bu süreçleri atlattık. Isparta Belediyemizle de koordinasyonlu bir şekilde çalışıyoruz. Altyapı yatırımlarımızı sizlerle istişareler halinde yaptık. Bizim için öncelik bölgemizin fiber altyapısını genişletmekti. Sizlerin de altyapıya verdiğiniz destekle bunu çok hızlı bir şekilde ilerlettik. Antalya Bölge Müdürlüğümüze gidiyorum, sizlerle yine birlikte istişarelerde olacağız, birlikte Isparta’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Isparta İl Müdürlüğü görevine başlayan Turgut Çağlar da, 9 yıl Antalya, 5 yıl Afyonkarahisar’daki görevinin ardından Isparta’ya atandığını söyledi. Çağlar, “Sizlerle uyum içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bayrağı daha üst seviyelere çıkarmak için sizlerin destekleriyle çalışmaya devam edeceğiz” görüşlerinde bulundu.

Türk Telekom Bölge Müdürü Süleyman Dündar, Türk Telekom olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Dündar, “Altyapı noktasında sizlerin vermiş olduğu desteklerle önemli çalışmalar yaptık ve hızlı bir ilerleme kaydettik. Şehrimizin sizlerin verdiği desteklerle daha farklı noktalara gideceğine eminim” ifadesinde bulundu.

İşte Güncel Et Fiyatları İşte Güncel Et Fiyatları

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren ve yetkililere yeni görevlerinde başarı dileklerini ileten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Turgut Beyle de güzel hizmetler yapmaya devam ederiz. Nerede bir eksiklik varsa onları anında yerine getirdiniz, daha kaliteli hizmet verme çabasındasınız. Sizlere teşekkür ediyorum. Belediye ve Telekom dolaylı olarak birbirine yatırımlar açısından bağlı iki kurum. Uyumlu ve istişare içerisinde çalışıyoruz, altyapı, asfalt çalışmaları öncesinde sizlerle çalışma yapıp yapmayacağınız noktasında görüş alışverişimiz oluyor. Bu istişareler sonucu milli servetimizi de korumuş oluyoruz hem de vatandaşlarımıza fazla rahatsızlık vermemiş oluyoruz. Yeni görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.