4 yıllık mazisinde ilk kez profesyonel liglere veda eden ve 2011-2012 Sezonunda Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele edecek olan Isparta spor’da sancı devam ediyor. Kâbus dolu bir sezonun ardından yapılan hataların faturasını pahalıya ödeyen ve nitekim de küme düşen pembe-yeşillilerin şimdi de personel ve futbolcuların kaldığı tesislerden kapı önüne konulması söz konusu.

TEBLİGAT HENÜZ İLETİLMEDİ AMA...

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, tesis kirasını ödemeyen ve elektrik borçları bulunan Isparta spor’un Çıkartılması için İl Müdürlüğü yetkililerine "Boşaltma" tebligatını ilettirmesi için görevlendirdiği öğrenildi.

SELÇUK TIK TEPKİLİ

Bu durumu öğrenen Isparta spor Kulüp Başkanı Selçuk Tık, büyük üzüntü yaşadı, üzüntüden Olağan Genel Kurulu'nun ikincisinde de yapılmamasını isteyen Tık, 'Tesis konusunu çözmeden kongreyi yaptırmam. Tesisi olmayan takım mı olur? Isparta spor Isparta’nın takımıdır. Bu konuyu 3-4 gün içinde çözmeliyiz. Bu konuda Milletvekillerimizle tekrar görüşüp tesiste kalınmamızı sağlamız gerekiyor. İddialı takım kurmayı planlarken bu şok karar bizleri üzdü" dedi.

Bu arada Aydınspor'un 2 yıldır amatör kümede olmasına rağmen Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tesislerinde kaldığını örnek veren Başkan Tık, "Bu tesis Isparta spor’undur. Isparta spor’a böyle mi sahip çıkılıyor? Tüm büyüklerimizi göreve çağırıyorum" diye sitem etti.

NEREDE BU KAŞE?

Öte yandan Tık, kulübün 2. kaşesinin kayıp olduğunu belirterek, "Bizden habersiz işler mi yapılıyor? Kulüp Müdürü'ne kaşeyi soruyoruz, 'Masadaydı* diyor. Kaşe ortada yok" dedi.
 
Kongrenin yapılmayacağı duyan üyeler ve taraftar üzüntüyle tesisleri terk ederek sahipsizliğe isyan ettiler.

VALİ DEVREYİ Mİ GİRDİ?

Bu arada Vali Memduh Oğuz'un tesisler konusunda takımın şu an çıkarılmamasıyla ilgili Gençlik ve Spor yetkililerine direktif verdiği iddia edildi.