Muzaffer Türkeş Mahallesi'ndeki Meryem Albayrak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sanayi Çarşısı'ndaki Gül Şehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne taşınıyor. Boşalan bina ortaokula dönüşecek. 

    Hükümetin uyuşturucu ile etkin mücadele programı Isparta'da da uygulanıyor. Isparta Valiliği tarafından hazırlanan Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı kapsamında özellikle ortaokul ve lise öğrencilerinin uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için bazı tedbirler alınıyor. Isparta Valiliği, Emniyet Müdürlüğü aracılığıyla uyuşturucu  ile mücadelede okul önleri ticaretine taviz vermiyor. Özellikle mahallelerde bulunan liselerde okul önlerinde uyuşturucuya yönelik etkin denetim yapılıyor.

    Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucunda hazırlanan raporlar doğrultusunda eğitime yönelik değişiklikler yapılıyor. Isparta Valiliği, Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı kapsamında 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı için yeni planlamalar yaptı. Akdeniz muhabirinin edindiği bilgiye göre, uyuşturucu maddeler konusunda riskin fazla olduğu tespit edilen bir lise hakkında taşıma kararı alındıa. Buna göre, Muzaffer Türkeş Mahallesi'nde bulunan Meryem Albayrak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sanayi Çarşısı'nda bulunan Gül Şehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne taşınacak.

Boşalan okul binası ise ortaokula dönüştürülecek. Burada ortaokul açılması ile birlikte Yedişehitler, Zafer, Fatih ve Muzaffer Türkeş Mahallelerinin ortaokul ihtiyacı da giderilmiş olacak.