VALİ GÜNAYDIN DİREKLİ KÖYÜNDE MUHTARLARLA BULUŞTU

Vali Şehmus Günaydın tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen merkez muhtarlar toplantısı yapıldı. Bu sefer ki muhtarlar toplantısının adresi Direkli köyü oldu.

Merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla Direkli köyünde bir araya gelen Vali Şehmus Günaydın muhtarlara tek tek söz vererek talep ve önerileri dinledi.

“VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ”

Vali Günaydın Direkli Köyü İlkokulunu da ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Okulun bahçesinin düzenlenmesi için İl Özel İdaresi yetkililerine talimat veren Vali Günaydın basketbol sahasının da sıcak asfalt kaplanması için çalışma yapılmasını istedi.

Muhtarlar toplantısı için Direkli köyünde bulunan Vali Günaydın köydeki vatandaşlarla da sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Vali Günaydın köyde karşılaştığı engelli vatandaşın bakım hizmeti ve tekerlekli sandalye talebinin derhal yerine getirilmesi için talimat verdi. Vali Günaydın köylü kadınlar tarafından istenen kilit taşların İl Özel İdaresince ulaştırılması talimatı verdi.

Köydeki incelemelerinin ardından muhtarlar toplantısına geçen Vali Günaydın Direkli köyüne gerçekleştirdiği ziyarette yaklaşık bir yıldır yapılan muhtar toplantılarının da ne kadar faydalı olduğunu gördüklerini kaydederek, vatandaşlarla daima iç içe olan muhtarların çalışmaları ve katkılarının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

“MUHTARLAR HER TOPLANTIYA AYRI BİR HEYECANLA GELİYOR”

Vali Günaydın yaptığı konuşmada “ Burada hepimizin var olma nedeni Isparta’mıza hizmet etmektir. Bunu da en iyi şekilde yapabilmek için böyle sık sık bir araya gelmemiz gerekiyor. Bunu sürekli yapıyoruz. Şunu da memnuniyetle görüyorum ki muhtarlarımız her toplantımıza daha bir heyecanla daha bir şevkle geliyor. Bunun için sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızı köylerde ve mahallelerde devamlı ziyaret ediyor, çalışmalarını yakından izliyoruz. Bu ziyaretlerde vatandaşlarımızla da buluşuyoruz. Bu yakın çalışma şekli bizlere çok önemli görevleri yerine getirebilmemiz için önemli veriler sağlıyor. Bunların ışığında biz de arkadaşlarımızla sorunları çözmek için çaba sarf ediyoruz.

“100 KM SICAK ASFALTI GEÇEMEZSİNİZ DEDİLER”

Sorunları çözmede kesinlikle kaynak sıkıntımız yok. Bakın bugün sıcak asfalta 135 km’yi bulduk. Biz 205 km hedefi koyduğumuzda işi bilenler bu çok zor demişlerdi. 100 km yapılırsa büyük başarı dediler. Şu ana kadar 100 km sıcak asfalt hedefini gerçekleştiren çok az vilayet olduğunu görüyoruz. Milletvekillerimiz sağ olsunlar çok önemli kaynaklar sağlamışlar ve sağlamaya da devam ediyorlar. Biz de sağlanan bu kaynakları en iyi, en hızlı ve en verimli şekilde kullanabilmek için sizlerle beraber çalışıyoruz.

“BİZİM VAR OLMA NEDENİMİZ ISPARTA’MIZA HİZMET ETMEKTİR”

Yıllardır bekleyen Modernevler’deki okulumuzu, Halıkent’eki okulumuzu, Çünür’deki okulumuzu belli bir noktaya getirdik inşallah yakında Çünür’le ilgili müjdeyi vereceğiz. Bakın bu kaynakları hızlı bir şekilde hemen harekete geçiriyoruz. Bu nedenle biz her zaman şunu söylüyoruz. Bizim var olma nedenimiz Ispartalı vatandaşlarımıza Isparta’mıza hizmet etmektir. Bu amaç etrafında bir araya gelip enerjimizi birleştirdiğimizde Isparta’da aşamayacağımız hiçbir güçlük yok. Her zaman doğruları yapıp peşinden gideceğiz.