VALİ GÜNAYDIN YENİ SANAYİ SİTESİ’NDE ESNAFLA BULUŞTU

ISPARTA Valisi Şehmus Günaydın, koyu bir Isparta Davrazspor taraftarı olan Mehmet Akbıyık’ı ziyaret etti.

1987 yılından buyana Ispartaspor’u tüm karşılaşmalarında yalnız bırakmayan ve tüm taraftarlar tarafından tanınan Mehmet Aybıyık’ı Yeni Sanayi Sitesi’nde çalıştığı kaportacı dükkanında ziyaret etti. Bucak Oğuzhanspor Belediyespor galibiyetinin ardından lider olan Isparta Davrazspor için desteklerinden dolayı dün Vali Şehmus Günaydın’ı ziyaret ederek çiçek takdiminde bulunan Mehmet Aybıyık daha sonra kendi iş yerine davet etmişti. Vali Günaydın ise bu isteğini kırmayarak bugün Aybıyık’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Mehmet Akbıyık, Isparta Davrazspor’a desteklerinden dolayı Vali Günaydın’a bir kez daha teşekkür etti. Hafta sonu grubun lideri Bucak Oğuzhan Belediyespor ile oynanan karşılaşmayı izlediğini belirten Akbıyık, takımımız gittikçe iyiye gidiyor. Sizlerin desteği ile bu sene şampiyon olacağız” dedi.

Vali Günaydın ise kötü tezahürata yer verilmeyeceğinin altını tekrar çizerken, biz tüm takımlarla dost olacağız. Bize kötü tezahürat ile yaklaşanlara biz aynı şekilde karşılık vermeyeceğiz. Takımımızı destekleyeceğiz. Başarı zaten sonradan kendi kendiliğinden gelecektir dedi.

YENİ FORMALAR GELİYOR

Öte yandan Vali Günaydın ziyarette Isparta Davrazspor'un 3 çeşit taraftar formasının bu hafta sonuna doğru yetiştirileceğini söyledi. 

Vali Günaydın daha sonra esnaflarında bulunduğu ziyarette sorunlarını dinledi. Çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.