Isparta Valisi Sayın Şehmus GÜNAYDIN’ın 
Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün liderliğinde kazandığımız Kurtuluş Savaşı sonrasında millet olarak büyük fedakârlıklarla sahip olduğumuz Cumhuriyetimizin 94. Yılını kutlamanın mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. 

Tarihimizin her döneminde ortak bir ruhla mücadele vermiş atalarımızın bize emanet ettiği Devletimiz ve Cumhuriyetimiz ebediyete kadar payidar kalacaktır. Cumhuriyetimizin geleceğine güvenle bakabilmenin en önemli şartlarından birisi de geçmişimizi unutmamak, unutturmamak, bağımsızlık ruhunu her zaman hafızamızda canlı tutabilmektir.

Bugün eğitimden sağlığa, insan haklarından sanayileşmeye, demokratikleşmeden ekonomiye kadar her alanda önemli gelişmeler ve çalışmalar gerçekleştirmiş olan ülkemiz köklü, büyük ve güçlü devlet olarak pek çok ülkeye örnek olmuştur.

Aynı kararlılıkla yolumuza devam ederek, geleceğimizi öğrenci, akademisyen, işçi, memur, esnaf, tüccar, çiftçi, sanayici, kamu sektörü, sivil toplum kuruluşları ve Cumhuruyla birlikte inşa ederek daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, bu cennet vatanın ilelebet yaşatılması uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi, 15 Temmuzdaki hain kalkışma sırasında şehadet mertebesine ulaşan demokrasi şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de sağlık - sıhhat diliyor, Ispartalı hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum.