Isparta’da göreve başladığı tarihten bugüne kadar sıklıkla ilçe, köy ve mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Vali Şehmus Günaydın Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Ramazan ayının ilk sahurunu Küçükkışla köyünde vatandaşlarla yapan Vali Günaydın’ın bu seferki adresi ise Yakaören köyü oldu. 
Geçtiğimiz günlerde yapılan muhtarlar toplantısında Yakaören Köyü Muhtarı Ali Kartal’ın vatandaşların Vali Günaydın’ı köyde sahura beklediklerini iletmesi üzerine Vali Günaydın bu daveti kırmayarak gece Yakaören köyüne giderek vatandaşlarla sahurda bir araya geldi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Vali Günaydın’ın beraberinde İl Özel İdaresi yetkilileri de hazır bulundu. Köy muhtarının ve vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Günaydın iletilen taleplerin değerlendirilmesi konusunda ilgililere talimat verdi.

Vali Günaydın burada yaptığı açıklamada köylerin eskisi gibi olmadığını, son 15 yılda alt yapı, yol, sağlık, eğitim ve içme suyu gibi imkânların üst seviyede köylere de sağlandığını kaydederek, köy yollarında sıcak asfalt çalışmalarına başlandığının altını çizdi.

Köylerin bütün önemli eksikliklerinin giderileceğini ve bu güne kadar 90’a yakın köyü ziyaret ettiğini aktararak bu ziyaretlerin devam edeceğini söyleyen Vali Günaydın, köylerde yaşayan vatandaşların sorunlarını önemsediklerini, sorunların çözümü noktasında Milletvekilleri, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresiyle her zaman vatandaşların hizmetinde olduklarını belirti.

Yakaören Köyü Muhtarı Ali Kartal ise Vali Şehmus Günaydın’a ziyaretlerinden dolayı vatandaşlar adına teşekkür ederek, Yakaören köyünde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini iletti.