Vali Şehmus Günaydın’ın fırsat buldukça sık sık gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinin son adresi Yedişehitler Mahallesi oldu. Ziyarete yine müjdeli bir haberle giden Vali Günaydın mahalle sakinlerinin uzun süredir talep ettiği ortaokul isteğinin gerçekleştireceklerini söyledi.

Yedişehitler mahallesinde bulunan Meryem Albayrak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaokula dönüştürülecek. Tadilat çalışmaları devam eden lisede incelemelerde bulunan Vali Günaydın yürütülen çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Okul bahçesinde vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Günaydın mahalle sakinlerine lisenin ortaokula dönüştürme çalışmalarına başladıklarını söyleyerek müjdeli haberi verdi. Vatandaşlar Vali Günaydın’a teşekkür etti.

Yedişehitler Mahallesinde bir ortaokula ihtiyaç olduğunu aktaran Vali Günaydın Meryem Albayrak Lisesinin gerekli onaylar alınarak ortaokula dönüşmesi için gereken çalışmaların tamamlandığını belirtti.

Bundan sonra yapılması gerekenin okulun yeni eğittim öğretim yılına hızlı bir şekilde hazırlanması olduğunu söyleyen Vali Günaydın “ Fiziki olarak yapılması gereken işleri çok kısa bir sürede tamamlayarak, mahalle sakinlerinin ve velilerimizin önerileri doğrultusunda okulumuzu eğitim öğretime hazırlayacağız. Sadece Yedişehitler Mahallemize değil tüm mahallelerimizde çocuklarımızın kaliteli ve sağlıklı bir eğitim öğretime kavuşabilmeleri için bütün kaynaklarımızı en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız. Kaynaklarımızdan maksimum yararı sağlayabilmek için çalışıyoruz.

Mahalle ve ilçelerimizdeki çalışmalarımız devam ediyor. Velilerimiz hiç merak etmesin yeni eğitim öğretim yılında mahallemiz modern bir ortaokula kavuşacak.” dedi.