Isparta Valisi Memduh Oğuz, Bahçelievler İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.
     Vali Oğuz, İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz'ın da katıldığı ziyarette, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.
     4-C sınıfında kendisini tanıyanın olup olmadığını soran Oğuz, Mehmet Akçay'ın ''Ben sizi tanıyorum, siz Isparta Valisi Memduh Oğuz'sunuz'' demesi üzerine, sınıftaki diğer öğrencilerin de onayını alarak Mehmet'e bilgisayar armağan etti. Hediyeye çok sevinen Mehmet, Vali Oğuz'un elini öperek teşekkür etti.
     İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz'ın sınıfta bilgisayarı olmayanlar öğrencileri sorması üzerine, bilgisayarı olmayan tek öğrencinin Mehmet olduğunu öğrenen Vali Oğuz, ''Gerçekten bilgisayar hediyesi çok isabetli olmuş, bak hepinizin varmış sadece Mehmet'in bilgisayarı yokmuş, bundan sonra Mehmet de ödevlerini sizin gibi bilgisayardan yapar'' dedi.
     Oğuz, tüm öğrencilerin çok kıymetli olduklarını belirterek, ''Bizim için çok özelsiniz ve aynı zamanda da çok güzelsiniz. Çünkü sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Anne babanızın veya kardeşlerinizin, ağabeylerinizin, ablalarınızın bir sorunu olursa bana söyleyin'' diye konuştu.