Isparta Valisi Memduh Oğuz, Gülistan İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.
Vali Oğuz, İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz ve Gülistan Mahallesi Muhtarı Zühal Top ile Gülistan İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulundu. Öğretmenlerle biraraya gelen Oğuz, çocuklarla beraber olan öğretmenlerin çok güzel bir mesleğe sahip olduklarını söyledi.
Çocukların gelişiminde aile, okul ve çevre etkenlerinin önemine dikkati çeken Oğuz, geleceğin, çocuklara verilecek iyi eğitimle daha da iyi olacağını kaydetti.
Isparta'da genel anlamda yüksek bir eğitim seviyesi olduğunu ifade eden Vali Oğuz, ''Genel manada okullardaki eğitimden memnunuz. Öğrencilerimizden, öğretmenlerimizden ve velilerimizden memnunuz. Ama Isparta'da herşey çok mükemmel değil. Bina eksiğimiz var, bunlar inşallah tamamlanacak. Bu sene Allah kısmet ederse devlet ve vatandaş işbirliğiyle biraz fazla okul yaptıracağız'' diye konuştu.
Sınıfları ziyaret ederek derslere de katılan Vali Oğuz, 26 öğrencinin bulunduğu anasınıfındaki öğrenci kalabalıklığının giderilmesi için İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz'a talimat verdi.