Isparta Valisi Memduh Oğuz, fabrikalara yaptığı moral ziyaretleri kapsamında yatırımcıların sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

Oğuz, bu çerçevede Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'ndeki Çıraklar ve Yumak Tekstil fabrikalarını ziyaret etti. Ziyarete Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Yardımcısı Ahmet Tahir Bakkal da eşlik etti. Memduh Oğuz, ilk olarak Çıraklar Tekstil Üretim Tesisleri'ni gezerek, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çırak'tan üretim hakkında bilgiler aldı. Oğuz'un ziyaretinden çok memnun olduklarını ifade eden Çırak, "Gerçekten Sayın Valimizin ziyaretleri bizleri çok memnun etti.

Daha önce devlet büyüklerimizden hiç böyle bizi ziyaret eden olmamıştı. Tabi bu ziyaret bizlere ve çalışanlarımıza moral verdi, güç verdi, bizleri onurlandırdı." dedi. Çırak, bu ziyaretle devletin yanlarında olduğunu hissettiklerini belirterek, Vali Oğuz'a çok teşekkür ettiğini kaydetti. Daha sonra Yumak Tekstil Üretim Tesisi'ni ziyaret eden Oğuz, Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Görgeç ile bir süre sohbet ederek tesis hakkında bilgiler aldı.

Görgeç, ilk defa bir valinin Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ettiğini gördüğünü belirterek, bu ziyaretin kendileri için güven ve moral olduğunu söyledi. Görgeç, "Kendimizi çok iyi hissettik, işçimiz de morallendi bizler de morallendik. Bizlere çok güzel sözler söyledi. 'Devlet her zaman arkanızda' dedi. Tekstilin böyle bir devlet büyüğü tarafından desteklenmesi bizleri mutlu etti." dedi. Isparta Valisi Memduh Oğuz, üretimini durduran ve devam eden fabrikalarla ile ilgili olarak vilayet olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Oğuz, bu kapsamda daha önce gerçekleştirmiş olduğu fabrika ziyaretlerine devam ettiğini belirtti. En önemli meselenin istihdam oluşturmak olduğunu ifade eden Oğuz, "Üretim ve yeni iş alanları ülkemiz için çok önemli. Gençlerimiz pırıl pırıl yetişiyorlar ve geliyorlar diyorlar ki; 'bize iş'. Ben bu gün burada bu üreten arkadaşlarımızı, fabrika sahiplerini, işletmecileri desteklemek üzere ziyaretlerde bulunuyorum." diye konuştu. Vali Oğuz, ilgililere teşekkür ederek Organize Sanayi Bölgesi'nden ayrıldı.