Vali Özkan'ın Bayram Mesajı
Vali Vahdettin Özkan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Özkan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Paylaşmanın ve yardımlaşmanın dolu dolu yaşandığı, kardeşlik ile birlikte iftarların açıldığı on bir ayın sultanı Ramazan ayının sonunda millet olarak Mübarek Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini hep birlikte yaşamaktayız.

 ALINAN TEBİRLER                         

Bu vesileyle birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşçe kucaklaşmanın arttığı, sevgi ve hoşgörünün egemen olduğu Ramazan Bayramınızın bir öncekinden daha güzel olması ve huzurlu bir Ramazan bayramı geçirmesi  dileğiyle Ispartalı hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyorum.

Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramının Isparta’da huzurlu ve güvenli bir ortamda geçirebilmeleri için Valiliğimizce alınan tedbirler şöyledir.

Halkın Ramazan Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirebilmesini sağlamak için her türlü emniyet, asayiş, trafik tedbirleri İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından koordineli bir şekilde alınacaktır.

İl Sağlık Müdürlüğünce gerekli sağlık tedbirleri alınacak 112 acil servis merkez ve ilçelerdeki tüm hastaneler 24 saat hizmet verecek köylerdeki Aile sağlık merkezileri en az bir nöbetçi personel ile hizmete açık olacak.

Meydana gelebilecek ölüm olaylarında vatandaşların cenaze işlemlerini yapabilmeleri için Belediyeler, Sağlık Müdürlüğü ve hastane başhekimliği ile işbirliği yapacaktır.Vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklar, toplu taşıma araçları ile duraklar, iş merkezleri otogar, alışveriş ve pazar yerleri zabıta ekipleri tarafından denetlenerek vatandaşların mağdur edilmemesi için gerekli tedbirler alınacak.

Bayram süresince yangın, su arızları ve temizlik konusunda gerekli tedbirler alınarak bu konusunda nöbetçi ekiplerin oluşturulması ilgili belediyelerce sağlanacak

Maliye ekiplerince piyasa denetimlerinin yapılabilmesi için gerekli tedbirlerin alınması İl Defterdarlığı tarafından sağlanacaktır.

Her türlü elektrik kesintilerine karşı nöbetçi ekipler oluşturularak gerekli tedbirler alınacaktır.”