Vali Seymenoğlu, "Haftalar öncesinden bir seçim yarışı başlamıştı. Bu bir demokrasi şenliğidir tüm siyasi partiler adaylar özgürce taleplerini yapabileceklerini vatandaşla paylaşma imkanı buldu. Bizde Isparta il ve merkez ilçe ile 12 ilçede bütün köylerimizde her türlü bütün tedbirlerimizi aldık. Şuanda saat 08.00'de huzur ve güven ortamı içerisinde başlamıştır. Bütün sandık bölgesinde her sandıktaki arkadaşlarımız görev başında yer almışlardır. Ve bir sıkıntı olmadan seçim süreci şuana kadar devam ediyor.

Bizim Allah'tan niyazımız inşallah seçim sonuçlanıncaya kadar kazanan adaylar ilan edilinceye kadar herhangi bir sıkıntımız olmayacağı yönündedir. buradan vatandaşlarımızı bir kez daha uyarmak istiyorum. Şuan itibariyle seçim kanunları yürürlükte. Ve seçim kanunundaki ceza hükümleride çok sert ve çok ciddi anlamda cezalar içeriyor. O yüzden lütfen seçim kanununa  seçim hükümlerine ve ilçe seçim kurullarının emirlerine riayet edelim. Seçim yasakları işlememeye çalışalım.

Aski takdirde hiç hoş olmayacağımız sıkıntılı durumlarla karşılaşabiliriz. Biz bütün güvenlik tedbirlerimizi almış durumdayız. Bende kriz merkezine geçeceğim. Tüm arkadaşlarımız koordinasyon merkezindedir. İnşallah bu seçim sonuçları ülkemiz için vatanımız için hayırlı olur diliyorum. Ispartamız için iyi sonuçları vesile olur diliyorum. demokrasi şöleninin huzur ve demokrasi içinde geçmesini temenni ediyorum" dedi.