Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Meclis Başkanı Osman Şahlan, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Tutar ile yönetim kurulu ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Vali Seymenoğlu, Ekonomi Kampusu içinde bulunan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’na ait binayı da gezerek incelemelerde bulundu.

 Vali Seymenoğlu’na Ekonomi Kampüsü ile ilgili detaylı bilgileri Başkanlığı döneminde inşa edilmesi dolayısıyla Şükrü Başdeğirmen ile ITSO Başkan Vekili Mustafa Tutar verdi. Vali Seymenoğlu Ekonomi Kampüsü’nün  yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. ITSO Ekonomi Kampüsü’nde birimleri tek tek ziyaret eden Vali  Seymenoğlu, personelle sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

ITSO Başkan Vekili Mustafa Tutar, Vali Seymenoğlu’na Isparta ekonomisi, ihracat rakamları ve ITSO’nun çalışmaları hakkında bilgiler verdi. ITSO’nun ilin ekonomisini  güçlendirme adına Bakanlıklarla işbirliği içerisinde hazırladıkları ve hayata geçirilen projeleri de anlatan Tutar, Vali Seymenoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.     

Vali Seymenoğlu da, ITSO üyelerine, ilin ve ülkenin kalkınması,  ekonomisinin güçlenmesi, ihracatın artırılması, istihdamın artırılması ve daha birçok konuda sağladıkları katkıya teşekkür etti. İşadamlarının ve yatırımcıların her zaman yanında olduklarını belirten Vali Seymenoğlu, “Ispartamızın dolayısıyla ülkemizin ekonomik olarak daha da güçlenmesi için işadamlarına ihtiyacımız var. Vergisini veren, istihdam sağlayan, ihracatını yapan ve üretime katkı sağlayan tüm işadamlarımıza teşekkür ediyorum.  Isparta Valisi olarak işadamlarımızın her zaman yanında olacağım. “dedi.