Isparta protokolü huzurevindeki yaşlıların bayram ve yeni yılını kutladı. Vali Şemsettin Uzun, Jandarma Albay Servet Çakır, Emniyet Müdürü A. Kemal Seyhan, belediye yetkilileri, daire müdürleri ve askeri erkan, Gökçay'da bulunan Huzurevi'ne gitti.

    Burada yaşlılar bayramlaşan protokol üyeleri çeşitli hediyeler dağıttı. Bayram dolayısıyla yapılan ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını belirten Huzurevi Vakıf Başkanı Atilla Süldür, kendilerini hatırlayanlara teşekkürlerini iletti. Şu an için eksikliklerinin olmadığını aktaran Başkan Süldür, huzurevinde 76 yaşlı vatandaşın bulunduğunu ve hiçbir problem yaşamadıklarını anlattı.

     İki güzel günü bir arada yaşadıklarını dile getiren Vali Uzun ise, "Sizleri mutlu görünce bizler de mutlu oluyoruz. Bizler sizleri her zaman destekliyoruz. Şu anda eksiğiniz yokmuş. Ancak bir eksiğiniz bir isteğiniz olduğu zaman bana söylemeniz yeterli olur." dedi. Yaşlıların daha huzurlu olmaları için Eğirdir'de bir bina aldıklarını bildiren Uzun, bu binayı elden geçirip yaşlılar için kullanacaklarını ve yakında hazır hale geleceğini belirtti.

   Uluborlu ilçesinde bir binaları olduğunu söyleyen Uzun, bu binanın da, daha çok rehabilite amaçlı kullanılacağını duyurdu. Uluborlu'daki merkezin 2007 yılı sonunda hazır hale getirmeyi planladıklarını bildiren Uzun, yaşlıların kendileri dikkat etmesini ve birbirlerine destek olmalarını istedi.

YeniExpres