Isparta Valisi Memduh Oğuz, iki hafta önce ziyaret ettiği Aydoğmuş kasabasında tanıştığı ayaklarını kullanamayan Neslihan Turgut (45) isimli vatandaşa söz verdiği akülü sandalyeyi gönderdi. Aydoğmuş kasabasında yaşayan ve 6 aylıkken geçirdiği bir rahatsızlık sonucu ayaklarını kullanamaz hale gelen Neslihan Turgut, iki hafta önce beldeyi ziyaret eden Oğuz'dan tekerlekli sandalye istemişti.

Vali Memduh Oğuz, engelli olduğu halde yüzünden tebessüm eksik olmayan Turgut'un pozitif tavrından etkilenmişti.    

 Oğuz, "Neslihan'ın akülü arabası bence en son konuşulması gereken konudur. Ben Aydoğmuş'u ziyaretimde de söyledim. Orada büyük bir kalabalık içerisinde Neslihan da vardı ve sürekli gülümsüyordu. Dedim ki; sen ne kadar güzel gülümsüyorsun, topluma pozitif elektrik yayıyorsun. Sana bakan herkes mutlu olur. Neslihan'ın bir takım bedensel problemleri olduğu halde bu kadar güzel gülümsemesi hepimize ders mahiyetinde olmalı." diye konuştu.

    Oğuz, başka ihtiyaçlarında da devletin sürekli Neslihan'n yanında olacağını kaydetti. Aldığı akülü sandalyeyle hayalleri gerçekleşen Neslihan Turgut ise teslim sırasında duygulu anlar yaşadı. Akülü sandalyesine kavuştuğu için mutlu olduğunu ifade eden Turgut, "Hayat bundan sonra benim için daha kolay olacak. İstediğim zaman dışarı çıkıp gezebileceğim, temiz hava alabileceğim. Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum." dedi.