Haber32 Yine Bir İlke İmza Atarak Vatandaşın Aklındaki Sorularını Manşete Taşıyor. Sizde Sorularınızı Bizimle Paylaşın Sorunuz Haber32 Sitelerinden Manşet'te Yayınlansın. Sorunuzun Cevabını En Yetkili Ağızdan Dinleyin!

Haber Sitemize Soru Yönelten Dumlu Nickli Ziyaretçimiz Bizlere Şöyel demiş, " yapılmakta olan yeni şifa hastahanesi gereğinden fazla kat inşaa ettiği yetmiyor gibi havalandırma kazanlarını ve borularını ailelerin yaşadığı apartmanların tarafına koyarak hem görüntü hem de ses kirliliğine sebep olmaktadır .Hastahane sorumlusu ses yapmayacağını belirtmiştir ancak deneme çalışmaları sırasında oldukça fazla ses gelmiştir.Ayrıca balkonlara bitişik olması hırsızlara yol ve kolaylık göstermektedir. Isparta belediyesi buna nasıl izin vermiştir lütfen araştırınız."

Cevap Vermek isteyen Kurum veya Kuruluş varsa [email protected] eposta adresine, Vatandaşın Aklını kurcalayan bu soruya cevap verebilir.

Aklınıza takılan soruları Haber32 sitelerinde Seri İlanlar Bölümüne Yazın Haber32 Araştırsın , Aklınızdaki Sorular Cevaplar bulsun...