Şehrimiz trafiği açısından çok büyük tehlike ve sıkıntılara yol açan özel halk otobüsleri tek seferde 90 - 100 yolcu taşıyarak, Bazı vatandaşlarımızla kavga ederek ve arabadaki müşteri sayısına göre kalkış yaparak vatandaşa yaptıkları işkenceyi tarifelere zam yaparak devam ettirdiler.

Bu arada zammı Açıklayan Isparta Belediyesi sanki çok büyük bir fedakarlık yapmış gibi, dar gelirli ve 65 yaşından büyük olup yaşlılık maaşı alanları öğrenci tarifesinden yararlandıracağını açıkladı.

Yeni Tarifeye göre : 1 Kasım 2006 tarihinden geçerli olmak üzere Özel Halk Otobüsleri tarifesi Abonman 70 Yeni Kuruştan 90 Yeni Kuruş' a, öğrenci 50 Yeni Kuruştan 65 Yeni Kuruş' a çıkarıldı.

Oysaki, Şehrin En uzak noktası olan Halıkent, Çünür, Dere mahallesi gibi mahalleler bile sadece 15 dakika sürüyor. Büyük şehirlerde 30 - 45 dakika süren hatların biniş tarifeleri halen 8.5 Ykrş.

Bu bağlamda Sayın Yetkili ve ilgililere Selamet diler, Bol kazanç elde etmelerini umarız.Nede olsa önemli olan halkın ihtiyaçlarından çok Otobüs sahiplerinin kazancıdır.

Haber32 Vatandaşın SESİ.