Isparta'ya bağlı Sav Kasabası Fatih Mahallesinde Harman Konutları Bölgesinde İkamet Eden Vatandaşlar Bulundukları Bölgeye Sokak Lambası İstiyor. Konutların yapımı aşamasında projede bulunan sokak lambalarıyla ilgili herhangi bir girişimin bulunmadığı bölgede mahalle sakinleri sokak lambası için defalarca çeşitli kurumlara başvurduğunu fakat olumlu sonuç alamadığını belirtti.

Haber32 Whatsapp ihbar hattına gelen bir şikayete göre yaklaşık 50 ailenin (ortalama 200 kişi)  ikamet ettiği Harman konutları sakinleri evlerinin bulunduğu bölgenin ıssız ve karanlık olmasından şikayetçi olarak Belediye ve Ck akdeniz gibi çeşitli kurumlarla sokak lambası için görüştü. Bu görüşmelerden sonuç alamayarak duydukları endişeyi Haber32 Whatsapp ihbar hattına bildiren vatandaşlar şu ifadelere yer verdi; bizim sokak lambası istediğimiz bölge sadece bu sitelerin önü için değil çevredeki evler içinde faydalı olacaktır. Yaklaşık 3 senedir burada ikamet etmekteyiz, defalarca sokak lambası için girişimde bulunduk fakat hiçbir zaman sonuç alamadık. Sokak lambası olmadığı için bulunduğumuz bölge çok ıssız bundan dolayı da bazı sıkıntılar yaşanamkta. Akşamları çocuklarımız ve eşlerimiz dışarı çıkmaya çekinmekte bizler fatih mahallesi sakinleri olarak buraya ivedi bir şeklilde sokak lambası yapılmasını yetkililerden arz ediyoruz' ifadelerine yer verdiler.

Ayrıca konutların yapım projesine göre daha tamamlanamadığını ve eksikliklerin olduğunu belirten site sakinleri binamızın önü senelerdir toz toprak. Yazın cam ve pencerelerimizi açamıyor balkonumuza çıkamıyoruz, çamaşırlarımızı seremiyoruz yetkililerden bu konuda da bir anlayış bekliyoruz dediler.

Eğirdir Turizm Meslek Lisesi'nde mezuniyet töreni Eğirdir Turizm Meslek Lisesi'nde mezuniyet töreni