Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan ve durumu adeta yılan hikayesine dönen şehir merkezindeki 5 katlı eski hizmet binasının yıkımına nihayet başlandı. Yıkım işi iki ayda tamamlanacak. 
 
2006 yılında boşaltılan ve aradan geçen 7 yılda şehrin ortasında mezbelelik bir şekilde duran ve kamuoyunu uzun zamandır meşgul eden Özel İdare Binası'nın yıkımı nihayet önceki gün başadı. 
Bu konuda geçtiğimiz ay yapılan ihale neticesinde yıkım süreci de başlamıştı. Özel İdare tarafından yapılan yıkım ihalesini kazanan Ankaralı firma önceki günden itibaren yıkım çalışmalarına başladı.  Geçtiğimiz yıl İl Genel Meclisinde alınan karar uyarınca, 12 Şubat 2013 tarihinde yapılan ve 7 firmanın katıldığı binanın yıkım ihalesi neticesinde yer teslimi 14 Mart 2013 tarihinde ihaleyi kazanan firmaya yapıldı. Başlanan yıkım çalışmaları çerçevesinde bina etrafında güvenlik çemberi oluşturmak için kaldırımı kullanıma kapattı alt katlardan başlayarak bina aksamını boşaltmaya başladı. Binanın ilk olarak oda kapıları söküldü ve bu kapılar binanın etrafına konularak binaya vatandaşların yaklaması önlenmiş oldu. 
 
Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Sözkonusu yıkım işinin 60 günde tamamlanacağını ve işlemden 83 bin lira kazanç elde edileceği öğrenildi.